Friday, April 29, 2011

labour day in advance :)

Hai, 
mesti ceriakan hari ini, yela hari jumaat la katakan...
dah tu, kita akan bercuti selama 3 hari pulak...
sempena LABOUR DAY !!
tapi kami di office dah cuti celebrate dulu tau..
hehehe
Sempena besday my lady boss yg juga jatuh pada 01/05 setiap tahun,
kami pon sambut in advance la disebabkan tarikh tu confirm sume orang cuti kan...
Okey, takmo stori panjang
jom tengok gambar celebration tadi...
panas dari oveen lagi.. :)


cuba lihat budak kecil di penjuru meja itu, dia nampak lapar sangat kan?? 
kami kumpul duit ramai-ramai sempena celebration ni...
and makanan atas meja itu la hasil nya
even KFC jer tapi still kenyang..:)


lady boss aku ni merangkap 'EMAK ANGKAT' aku tau..
sebab dia pernah announce kat semua staff yang aku ni ANAK ANGKAT dia.. 
Happy Birthday Mummy !!
:)


Bersama-sama big boss a.k.a husband lady boss 
(sila abaikan 2 orang kanak-kanak yang ber 'peace' itu)
hehe


Sesi potong cake pulak... lady boss aku ni selalu je senyum tau
dia sangat baik hati...
korang nak tau ape yang dia wish sebelom potong kek ??
umur panjang ? salah
cepat dapat projek ?? salah
tak payah teka lagi...
dia wish kan..kan..kan..
Semoga semua staff saya,
cepat naik gaji + dapat bonus besar 
Yepppii...
punya lah kami suka time ni
hope lepas ni ape yang di 'wish' kan 
termakbul lah..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn


only girlsss !! 
kami semua kuat kerja...(ayat bodek)


eh..eh...
emak angkat + anak angkat lah
senyum lebar pulak tu..
*..malu..malu..*


last !
ini wish big boss aku..
yang tulisan cina tuh khas buat lady boss la kan...
maksud dia ... semoga happy selalu
haaa...yang bawah tuh
korang faham-faham jelah untuk siapa kan..
tadi sape suruh bodek, kan dah dapat 
"semua kena kerja kuat"

Apa-apa pon, selamat menyambut hari buruh pada semua yang bekerja tidak kira sendiri atau makan gaji ye !
and nikmatilah cuti 3 hari anda dengan aktiviti yang berfaedah !
MyEm0.Com

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Cik Ezy said...

bab mkn2 ni yg best..
haha..
epy besday utk bos merangkap mak angkat awk..
hehekk

farham said...

huhuhu..
untung dpt 'anak angkat' mcm nie..
bedey dpt kFC,kek,present lg..
nk kne cpt2 cr 'ank angkat' sorg nie...hehehe

GadisKecil said...

cik ezy : makan2 mmg best kan..tq yee

GadisKecil said...

farham

dari cari anak angkat baik la cari 'teman hidup' hehehe..lame dah tak singgah sini kan...

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...