Wednesday, April 06, 2011

Jom Juin Bloglist Kite !!!

Alolo..siyuss cute sangat banner zieyra neh....ase nak cubitcubit je pipi patung comel kat atas nie ha..hehe

Jom beramairamai juin bloglist anjuran "belog zieyra"..bole click sini utk join ye temanteman...:))

Then, nak kene tag 3 org kawan erk ? Nak kenalkan sape ye pada zieyra neh ??? Haaaa..
.
.
.

okeeyy..selesai dah :)) boley la korg berkenalan kan...Nice to meet u zieyra !!!!
pasni kita tukar link pulak yer .... :) 

Opss !! lupe pulak, kalo menang bloglist ni zieyra janji nak bagi Topup RM 50...
nak menang..nak menang !!
bole topup hp yg ketandusan kasih syg topup tu ... hihi
tq zieyra singgah blog ini 

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

zieyRa suLLey© said...

thanks awakkerane juin :) , tapi awak tetinggal 2 bende, pasang banner kat side bar and masokkan kite dalam blog list awak, nanti kalau dah buat bagi tawu kite ok :)

nuralynZAKREE said...

gudluck u~

Farhana Kadir Rahim said...

thanks..nk join...

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...