Thursday, March 10, 2011

Kembali Di sini ...............

Sudah 10 hari mac berlalu,tapi 1 entri pun belom update lagi..Semangat nak kerja masih belum ada lagi...arini aku rasa teramat malas and mahu kongsi kemalasan yg teramat dgn anda semua..mahu kongsi x ? hahahaha...tak nak ? takpe ponn kalo tak nak.... :))

Arini di fesbuk sorg kawan frust menonggeng sbb awek nye dirampas org lain..dekat opis pulak,ex girlfren bf dia pulak datang semula..Aishhheeeman ~ ape kes ni ?? belum kawin lagi dah jadi camni...yg kawan di fesbuk tu siap dah tukar status "single" lagi and reveal to sume kawan lain yg dia and gf dia dh xd ape....yg kawan opis pulak sibuk tnye " bagus tak kalo putus aje dgn si dia?"......Jawapan ini semua ada dalam diri anda tapi bukan aku..aku hanya bole mendengar and memberi pandangan saje...sbb aku takde hak nk tentukan life korg jadi camne kan...so pikir lah sebaikbaik nye and jgn cepat melatah :))

kadangkadang hubungan yg kita jalinkan tu tak diredhai oleh Allah...dat y jadi camtu,bukan nak mengata tapi itu lah yg berlaku pada diri aku sebelum ni, mak ayah and adik beradik tak suka kalo aku and bf kuar berdua ke sana ke mari disaksikan matamata org awam...so ayah dah decide kami tak bole lagi jmpe smpi lah kami sah di ijab kabulkan..(sedang menanti saat itu dgn penuh kesabaran,bila lah agak nye ia akn tiba)...now aku and bf dah semakin hari semakin baik..kami jalani hidup macam manusia lain,walaupun tak jumpe tapi kami tetap bersama..

Rasa bahagia sgt bila diantara satu sama lain memahami :)) jarak/masa tak penah memisahkan kami..Alhamdulillah,doa ku termakbul kini ...

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...