Thursday, March 31, 2011

dia pergi tinggalkan aku :((

Sob3...sedih nye aku hari nie, yela dah ditinggalkan kekasih adik kesayangan....merajuk membawa diri...OH Tidak !! ape salah aku smpai nk majukmajuk nie.adoi la hai.....Erm after 2 month she stay here with me,yesterday she pack her things and put in car...and today she don't want to come back here anymore...wawawawawawa sedihhh nye !!!! ape bole buat adik dah besar kan, dia ada life dia sendiri and dia dah bole pikir mane yg baik and mane yg buruk pon..so it's up to her to decide which is better for her life..akk xkan masuk campur lagi dah...huhuhu...Eh.. ape yg kamu semua tgh pikir tuh ?? adik aku pergi tinggalkan aku tu sbb dia balik duk umah mak ayah semula..takmau lagi duk sini sbb KAKAK dia ni bising sllu marahmarah..hihi Sape la yg tak sayang adik kan..semua org pun syg adik akn..lagilagi aku as kakak sulung and merangkap penjaga adik aku di sini should be responsible towards her...marah tak bermakna benci, sbb sayang kan adik la aku marah..cam kata pepatah "kalo syg tangan-tangan kan" hehe...aku ni nampak je garang tapi senar nye mane la smpai  hati nk tgk adik aku tu menderita duk dgn aku...cuma aku ni risau sket banyak pasal dia sbb dia dah duk dgn aku..apeape hal jadi for sure my mom + dad salahkan aku, betol tak ? so sblom apeape jadi aku must make sure adik aku baik dlm jagaan aku...tapi skrg dia dah balik and mau stay with our parent,aku as sister relakan aje lah,janji itu yg terbaik utk dia..aku syg adikadik aku yg 6 org nie,tanpa mereka tak ceria la hidup aku skrg..mereka lah darah daging yg aku ada...Btw, aku harap adik aku selamat walau di mana saje dia berada..amin...

Tapiiiii..lepas nie aku akan.............

  • Kurus sedikit dari sekarang sbb akn kembali jarang makan malam (malas makan sorg)
  • Malas tuk keluar ke manamana since i'm alone now and not allowed to keluar "date" anymore... :(
  • Sunyi sepi di bilik sbb dah takde kawan nk ajak lawan gadoh,gelak and gusti...(gila kasar perempuan nie) kihkihkih
  • Malas bangun awal pagi sbb dh takde tanggungjawab nk anta adik..
  • Homesick againn !!!!!!
  • Mybe akan kerap update blog kembali since badan kurg keletihan...hihihi
  • Join program di uitm and stay at shah alam until next morning..
  • Kebosanan,kesunyian & kesepian.. Tak best kan...!!
  • Withdrawal duit bila betulbetul memerlukan..kalo tak sllu adik aku yg tlg withdraw :(
  • Kurang membebel... :)
Hahahahaha..nampak sgt la manyak mende yg aku bole kongsi dgn adik bila dia ada sini...kalo camtu  nak balik duk umah parent jugak ah ! best sket dah la ramai, pastu meriah pulak...sonok ;) Rindu Family...kan dah kata, baru bape jam dah stat homesick nye.. huhuhu
Mereka lah adik kesayangan aku, tanpa mereka tak ceria lah hidup aku..
kakak ♥ love u all adik


Today-31/03 besday adik aku no 7, ayah msg td kate nk celebrate kul 10 mlm nie..tak dapat join..kesedihan :(((( wish dari jauh saje..Selamat hari lahir yg ke 17 tahun, semoga pnjg umur and berjaya dalam bidang yg diceburi...Amin

5 orang dah komen, anda bila lagi ?:

R3alfarhha said...

Aini da berenti keje ke k.iss? knape2? hehe..menyibuk pulak nk tahu...

GadisKecil said...

bukan benti tapi dia dh blk duk dgn mak ayah kt semban..hihi duk dgn akak dia asek kene marah saje..hahaha majuk la tu bawak diri :(

Farhana Kadir Rahim said...

nape balik duk ngan parent...tak jauh ke nnt adik tu nk g kije?

aqilahjemadi said...

hehe..solo la cik iss kite ni nmpknye..hehe..xpe2..rindu2, blkla seremban~~ xjauh pn..

GadisKecil said...

@ HAn
jauh tu mmg tapi since ada bus yg akn pick up dia so akn jadi dekat la pejalanan tu cume akn letih sedikit since kene travel jauh2 kan..

@ Aqilahjemadi
Iye lah..kembali solo la nmpk nye..ni dh ada kt seremban la ni..hehe

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...