Friday, March 18, 2011

Dah bertukar status !

12 Mac 2011
hari bahagia buat sahabat baik aku 
nurlida firza bt abdullah
kami same belajar di sek agama dulu
dari form 1-3
even lepas abes sek tuh kami lost contct
tapi Allah tu maha kuasa
kami bertemu semula..
Alhamdulillah....
and dia dah selamat pon di ijab kabulkan 
dgn pilihan hati nya..
yg aku dengar org pggl husband dia "cakoi"
mereka ni bercinta dari sekolah menengah lagi
Tahniah pada angah and cakoi 

upacara memotong cake 

pasangan pengantin yg sangat comel and cantik serta hensem :)

siyes ! i like this "pelamin" swweett je kaler dia kan 

pengantin ni macam mainmain pon ada jugak..dok gelak je atas pelamin..adoii ~

Nie jela yg sempat berposing bersama pengantin memandangkan
ramai x hadir time majlis nie..
yang di KIRI dan KANAN pengantin tu
bakal melangsungkan perkahwinan dlm tahun nie..
insyaallah,semoga semua nya berjalan lancar..
amin
selesai la sudah majlis persandingan angah,doaku semoga bahagia hingga ke akhir hayat..Jodoh dah sampai kawin la mereka..cam aku ni lom lagi kot...sbb tu la smpi la ni pon single lagi..kih3 
Tapi aku xkesah pon sbb skrg ni family aku lebih perlukan aku sbb adikadik masih bersekolah lagi,then mak ayah pon xbape stabil bisnes nye..so i need to help them..xkesah la lam ape cari sekali pon..yg penting my family is first and always first..:)

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...