Thursday, February 03, 2011

Your Beautiful Memories Contest


Syarat :

1. Wajib mempunyai blog yang sah. Bukan anynomous okeyh.
Tak kan dilayan sama sekali.
tok kadi kate " SAH "

2. Menjadi follower blog It is a Ladybug.
-follower yg ke 310-

3. Buat entry yang bertajuk "Your Beautiful Memories Contest"
-awalawal lagi dah buat, hee-

4. Letak banner contest pada entry dan sidebar, link kan ke entry ini.
-pd entry saje yer, xreti nk letak kt side bar-

5. Pertandingkan satu gambar kenangan terindah anda mengikut salah satu kategori :
Kategori Gambar Paling Cool


6. Ceritakan kenangan terindah anda mengikut salah satu kategori :
Kategori Cerita Paling Menarik

Ape yg uols nmpk dlm gmbar di atas ni ? berpicnic di celahan kereta...Opss !  once in my life belum penah lagi berpicnic area parking depan masjid smbil menanti masuk nye waktu solat..tapi with my beloved Uncle Tam sume pon boleeyy jadi tau..mmg cool la youu uncle~ New Year celebration with my family satu aktiviti yg sgt best and sume org happy sgt sbb new year new life and new experience for me..I need it more and more sbb ia sgt memoriable + menarik.. mmg besst !!!!! xcayeee pegi la tryy wat camni.. hehe 

7. Tag minimum 2 orang rakan blogger anda.


8. Tinggalkan jejak link entry anda di komen ini.
-sudayyy-

Contest ini akan berlangsung selama dua bulan, yakni tamat pada
1 Mac 2011.

And pada sapesape yg mau Joiinn sila click sini

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...