Wednesday, February 02, 2011

yeay..dpt angpow !!

Hari rabu yang sunyi sepi di opis membuatkan mood nak kerja jadi malas and rase nak balik saje.. hihi.. tapi tibatiba jd best sbb boss sy bagi angpow.. hehe... Korg dapat x?? jgn jeles ye =.= bukan setakat dpt angpow je.. dapat pulak pelepasan balik awal arini .. x rugi ponn dtg kerja hari rabu kan.. hahahaha.. Tadi bos baru call, dia beritahu petang ni sume org bole balik jam 5 ptg.. Wahh! ini satu petanda yg baik .. yeayy !! 
So, esok bole la bercuti dgn senang hati... kepada yg sume berbangsa Cina sy ucapkan Happy Chinese New Year and grabb it (angpow) banyakbanyak tau .. hihihihihi.. Nanti bole kongsi ... okeeyy lah org kanan boss pun dah balik ape lagi, boleeyy enjoy lahh... Waktu lunch pn dah dekat.. mahu makan di mana ye ?? hehe.. Gune duit angpow lah tgh arini :)

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...