Thursday, February 03, 2011

line clear babe

Salam ! berjmpe lagi kita dlm blog yg comel comot ini, ape yg line clear tuh erk ?? Hhaaaa mesti sume dh pikir yg buruk kan?? Ishhhh ! tidak la sebegitu~ Cume arini segalanya clear.. Jalan dari kepong-seremban clear, and bukan 1 yg pelik sbb dah ramai yg mula cuti semalam so hanya saki baki penduduk je yg tggl di atas jln raya utk hari rabu ini..Berbekalkan angpow yg diperolehi siang tadi..hati pulang dgn senang hati sekali sambil nyanyi lagu OOooooOO balik kampunggggg...Hati riang !! hehehehe.. And bukan jln je yg clear.. Line tenet streamyx kat rumah ni pun clear jugak.. sekali click je xyah tggu loading dah bola bukak new page.. clear x ?? clear kan.. huhuhu.. syok sket ase nk update tapiii =.=' badan pulak yg letihhh, seharian di opis.. mlm travel balik ke nismilan driving pulak tuh.. sampai j umah lum sempat jmpe mak ayah dah pegi jmpe kawan sbb nk bermeeting perihal reunion akn dtg ! Okkeeyyy part yg ni suka sgt sbb dpt lepak dgn kawankawan even mase nye sgt singkat and dipaksa pulang awal k rumah...sob3 :( xpuas bergelak ketawa lagi.. Tapi demi bonda dan ayahanda ku turut kan jua.. anak misali la katekan.. ( "_" ) smpi j uma mak dah tido.. kessiiannn dia letih seharian menguruskan adik yg  baru j dpt keje dia kuala lumpur..


Okeeyy now yg paling clear sekali adalah mata ! nape dgn mata ?? sbb dia sgt clear diwaktu ini pdhl sbnr nye dah jam 2 pagi..sepatutnya dh tido sbb seharian keletihan.. tapi lain pulak jadi nya... mata segar bugar ta mahu lelap langsungg... adehhh ! badan dah lesu ni... Takpelah.. nak berangan pasal reunion  kejap lah.. wahhh... tak sabarrrrrrrrrr nye nk pegi nak pegi reunionnn nnt~ duit dh bayar & perancangan pon dah dibuat tggl lagi pelaksanaan je belum lagii..so i;m leave it to my fren to settel mane yg perlu.. semoga perjalanan reunion kali ni menjadiiii,InsyaAllahh... :)

Merindui korg semua yg samesame time Form 5 dulu =.='

Reunion kali nie mmg bestt ! Jalan raya 2010 mmg sempoiii kan :)

Seeee ! mereka dah ada anakkkk ponnn ... Bilaa lagi ?? tnye pada diri sendiri....
not ready yet lahh.. masih bnyak yg belum ku perolehi.. korg aanak 6 baru aku kawinn kot...

Hahahaha rindu serindu nyaa.. mahu semahuuu nya jumpe kawan lama... adehh miss uolss lah.. and rase nak kembali ke zaman sekolah jerkkk .. mmg syiookkk abesss =.=' Hope dapat jmpe sume balik time reunionn nanti kan ~ Teringin nak reunion dgn bloggerss lah ??! Amacam carrree tak ?

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...