Thursday, January 13, 2011

Tuah Ayam nampak di kaki, Tuah GK di No.224 !

Assalamualaikum semua. Sihat tak ? Dah update entri pada blog anda ? Haa.. ni GK nk citer pasal Annual General Meeting (AGM) smlm, mmg best sgt pegi perjumpaan Peers. U know why ? Sbb dpt jmpe sume kawankawan lame GK. Meriah giler suasana smlm ditambah lagi dgn kehadiran ahli yg ramai.. Siyes kagum dgn perkembangan Peers dr tahun ke tahun.. Tahniah buat Semua yg dah bekerja keras demi menaikkan taraf Peers k ! 
So nie la sebahagian ahli yg hadir dlm AGM smlm ! 53 program dlm mase setahun and dah smpi ke sabah Peers berprogram tau .. Syiokk !
hehe.. Cik Bertuah tu la GK :)
smlm ada cabutan bertuah. And tak sangka pulak yg GK bertuah !!! 

No 224 tu betulbetul ada ONGG lahh.. kih3 
Hadiah disampaikan oleh Penasihat Peers En Bad ~
tanx peers sbb bg GK rase bertuah .. ngee :)
Alhamdulillah ...
Sekembalinya di rumah yana.. Dalam jam 1.30 pg time tu dgn rase berdebardebar  GK terus merobek baju  errkkh ! buka pembalut hadiah .. bukak.. bukak..bukak.. And dpt la Tabung Cheery kaler merah itu. Cute kan ? sebijik bentuk botol and atas tutup dia ada bear .. :)
Siyes tak sangka bertuah pulak itu malam..

next lucky draw = Chinese New Year Dinner held by Office GK, doakan yer GK ada ONNGG ! hee ~

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...