Friday, January 28, 2011

To be happy, we must not be too concerned with others.



Ouchh ! saje je arini buat tajuk entry panjang and in English, sbb hati tgh sedih skrg ni.. tak tahu ape salah diri and camne nk setel kan supaya hati bole happy semula mcm smilleeyy kuning dlm picture atas tuh.. Ohhh~ perit gilerr kot hati ni bila pikir ape yg terjadi barubaru ini.."Salahkah aku gembira tanpa mempedulikan hati manusia lain??" Buntuu,rimas and tertekan sgt bila berada dlm situasi ini.. Penyesalan tiada berguna lagi sbb diri sendiri yg pilih jln itu, segalanya suratan illahi..Mampukah hamba yg lemah ini merubah ketentuan Illahi?? Pastinya tidak kan... Just Go through with i have now and berpegang pd konsep redha..Itu saje yg terbaik skrg ini..Bertanya pd diri mengapa semua ini terjadi? dan jawapannya pasti tiada..Maka lebih baik tidak mempersoalkan nye lagi sebelum ia memakan diri..Rasa tersepit dlm situasi,nak kan happy tapi pasti ada yg terasa hati..Tapi bila pikirkan diri sendiri,xmahu sepi, so jadi la diri sendiri... Salahkah ke kalo dh ada yg syg and pastu kita nk berkawan dgn org lain? Takmo gadogado la..kita dah besar.. just give me what i want and understand je la, sbb lagi pikir lagi serabut lahh.. Ape kejadah yg Gk merepek ni ha ? mesti Bloggers lain bace peningkan ?? sorieeee~ nk luahkan secara clear tp takut ada yg terasa.. so ayat begini, kias lebih better.. Bila kegirangan singgah di hati, kesepian terus berlalu pergi-pergilah sepi- i just want this and be my self forever..... pleassseee :(

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...