Saturday, January 22, 2011

Tanpa mereka siapa lah saya

First thingssss nk ucappp ribuan terima kasih kpd semua sahabat blogger yg sudi singgah and meriah kan blog yg tak seberapa nie. Rasa terharu sgt bila makin hari makin ramai yg lalu lalang sini ~ allaaa len kali kalo singgah,tak yah malu-malu,Gk suka korg, hehe Hurmmm ~ ramai jgk adikadik yg masih bersekolah snggah blog Gk ni kan. tapi malu je ase bila adik yg masih bersekolah lg advance dlm dunia blog ni. kalah Gk tau ! hihihi Tapi takpelah, Gk budak baru belajar-kalo bole adik tunjuk kan lah .hehe sharing is caring kan :) Follower GK dah 98 orang, even x raamai mane takpe janji kita saling ziarah mnziarahi kan .. pd yg Gk xsempat nk ziarah tu maaf la ye.. InsyaAllah ada mase terluang lebeeyy sket Gk dtg bwk dulang.. hahaha dh cm nk meminang pulak neh ! hahaha




Nak kasi tau kat semua blogger lain meh la singgah kt linklink blog yg ada dlm blog Gk ni manela tau kan bole tmbh kenalan dlm dunia blog nie hehe ~ Ni saje je nk ajak sume memeriahkan dunia blog nie.. GK ase suka bila buka blog je nmpk ramai yg singgah blog nie.. Tanx again yah ~! keep in touch yah :) syggggggggggg kamu semuaaa..Jom gegar blog mereka yg ada dlm link Gk ni :)

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...