Tuesday, January 25, 2011

tak payah caring sangat

Salam.. lame dah Gk tak update entri kan, uperuper nye follower dah bertambah.. Terima kasih pd Follower baru Gk ~ nak bagi give award, lom ada mase lagi lah.. nnti ada mase Gk beri pada semua follower Gk yer.. skrg ni betulbetul busy dgn keje yg makin hari makin bnyk and sgt memeningkan kepala Gk.. ditambah pula dgn perangai manusia yg buat keje sambil lewa.. Grrrrrr ! geram sgt tiap kali Gk nk buat keje tiap kali tu la tergendala disebabkan kelalaian org lain.. sakit hati kan?? HUrmm bukan tak penah tegur dia tapi ase bila ckp tuh buang air liur jek.. masuk telinga kanan kuar telinga kiri .. hadooii ~ sabar je la ! And paling Gk geram skrg ni dgn perangai org yg caring sgt smpi kan nk kongkong kita pulak ! ase tak bebas sgt tau tak ?? GK ni dh biasa takde sape nk halang ape Gk buat but tibatiba ada org nk tegah Gk buat itu ini ngalah kan mak ayah pulak dah. Ishhhh ! bole tak Gk nk kate - suka hati la nak buat ape kan... tak payah nk beriya sgt caring tuh sbb Gk pandai jage diri sendiri~ Rimassssss Okkeeeyy ...

bole ke nak jadi setenang gadis dlm picture ni ? Even dia alone tp dia nampak tenang sgt kan ?

Please lahhhhh ~ let me alone here .. rase cam nak kembali spt duludulu je, even sedih tapi takde lah ase seksa camni sbb perasaan sendiri takde org peduli tapi diri sendiri terpaksa nk peduli org lain pulakkk.. adoooiiii - Fulllstop here ! Gk nak rehat kn otak yg dah cukup stresss sgt dah nie .. daa ~ jmpe lagi yah next time :) 

2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

farham said...

nak mcmn GK..mb time2 kecik lu die kekurangan kasih syg...eee

GadisKecil said...

farham~ dia yg kurg kasih syg ptt nye Gk bg dia kasih syg ni x dia pulak yg sibuk nk caring kn..huhu btw lme x update blog kn ..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...