Wednesday, January 12, 2011

Kami Mencipta Sejarah Di Villa Sentosa !

Salam 2011 ! Ehh sape kate lewat ? still in January kan so takde la lewat sgt pon .. hihi~
Ingat tak M'sia menang bola ritu ? kan cuti 3 ari kn..kn.. sape tak ingat mmg pelupe  ! Sejak dari cuti itu lah GK busy jek memanjang sampai blog ni terbiar begitu sahaja :(
Bila tengok sume bloggers berlumbalumba update entri dari sehari ke sehari, GK jadi geram !!
and ramai pulak kawankawan GK buat blog sempena 2011 nie. Azam baru ke ? hihi
Ok takmau celoteh panjang lebar..
01.01.2011
dah jadi sejarah pon..
tapi ia tetap dikenang oleh  family GK
enjoy the picture
cuticuti ke melaka
Suasana malam di luar kawasan River Cruise Melaka.. Ni Sebelum naek bot
Ia mengambil masa 45 min pergi dan balik ..
banyak pemandangan dan sejarah yang menarik kamu semua bole lihat
if kamu cruise the river .. hee 
Malam family GK nek Bot kan ?! so siang hari kterg jalan kaki pulak ..
saje je~ Kate Ayah nk menikmati suasana siang hari sepanjang sg melaka
snaP snaP lagik :)
Bejalan kaki : Masa 1 jam pegi dan  1 jam balik.. 
SnaP snaP sepanjang perjalanan di Sg Melaka
dah macam jungle tracking pon ado ha .


Family GK sempat singgah umah sedara atok and snaP snaP picture 

Percaya x ?? Family GK guest pertama utk tahun 2011 di Villa Sentosa !
Time ni tuan Umah soh mak & ayah GK duk kat pelamin and kteorg adik beradik tgk  deorg bersanding .. hihi
korg penah x tgk mak ayah korg bersanding live cmni ?? GK adik beradik penah tau .. huhu
tuan umah menerangkan barangbarang and sejarah wujud nye Villa Sentosa nie.
Yang best nye dalam umah nie semua peninggalan arwah mak dan ayah mereka di simpan elok je..
and bnyk sgt barang import dari pelbagai negara like China, Korea & Jepun.
Gambar terakhir bersama tuan rumah yg baik hati melayan kami sekeluarga.
Pakcik mmg best ar ~ Tanx !!
So ! ni lah Villa sentosa yg family GK lawat tuh ~
betulbetul terletak tepi sg Melaka
nanti sapesape yg g sg melaka and naik river cruise kamu semua singgah la villa nie..
bole jadi guest yg ke.... hehe
Sejarah Yang Pasti Tidak Akan Dilupakan .. Happy Family
GK syg Family GK so mucchhh !

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...