Wednesday, January 12, 2011

Jom pegi Meeting lagi

Malam nie GK ada AGM = aku garang meeting ! Eh.. silap pulak ~ngee 
sebenar nye malam ni ada Annual General Meeting Peers :)
sape tau pasal peers ? hehe budak uitm tau la kots u laen taktau pulak..
kalo penah join adventure program tau jugak rase nyer..
Peers ni kelab yg GK join time muda dulu .. haha
so skrg dah tua la erk ?! 
Alaaa.. zaman Universiti kan..
time ni aktif sgt buat program sana sini ..
even busy and schedule penuh dgn exam and study ..
tapi tetap jgk tak buleh lupe pasal kelab Peers nie..

Nie la first program GK dgn kelab Peers. Kursus ni khas tuk sape yg nak jadi ahli peers. 
Dalam kursus ni ada ajar cmne nk jadi pembimbing rakan sebaya yg baik.
and prinsip yg di ajar mendengar dan etika kerahsiaan..
so sape ada masalah leh dtg jmpe GK erk ..
konfem mslh anda slmt dgn GK .. hehehe
Yang ni pulak dinner 1st since bergelar ahli peers :)
MPPSP- mjlis anugerah pd mantan AJK peers
mase ni kami taktau nk bergaye lagi ..so ape yg ada kami pakai jek..
tapi yg best nye mase ni segala persiapan dinner kami sendiri yg buat tau ..
dari pd set tempat smpi la door gift and hias pentas pn kami yg buat ..
Proud to be PEers !
Program bersama adikadik sekolah. Ni salah satu dari program yg GK join time cuti sem..
dari buang mase baik berkhidmat kan. ada gak faedah dari lepak membesarkan badan kt umah je .. hihi
RIndu sgt nak handle program mcm nie .. suasana yg sgt meriah..
bnyk sgt program smpi dah lupe yg mane satu join dgn x.. hee ~
Haa..cube tgk ! mase ni sume santeksantek and smart kan ?? mase ni sume pun dah part bape..hihi
dah pandai bergaya tau ~ Kalau x silap GK time ni dah bergelar mantan kots..
tu pasal bole vogue ngalah kan adik junior .. hik3 
salah satu aktiviti wajib kelab PEers adalah snaPsnaP !
ni mmg takleh dipisahkan.. mane ada camera situ jugak la kami berkumpul..
huhu~ GK teringat kat seseorang la bila tgk picture nie.. huhu
tettt !
Yang ni pulak Peers yg dah berjaya tawan gunung Angsi, Kuala Pilah.. And ni jgk gunung pertama yg GK tawan ..
ada lagi 1 gunung tapi takleh nk upload picture dia sbb takde. hehe

So. Malam nie AGM 2010 utk pilih bakatbakat baru bagi menerajui Peers bg tahun 2011.
semoga peers terus bangkit dan di kenali dunia satu hari nanti :)
tak sabar nak pegi malam ni nak jmpe kawan peers ..
rindu mereka semua and mybe nk discuss program utk mantan pulak !
zasss ~

GK dah takde hati nak keje ni... segeralah jam 6 petang, mahu pulang !!

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...