Thursday, January 20, 2011

Dia tnye Gadis kecil Jawab

Kesibukan yg melanda mehalang Gk dari blogwalking ke blog kawankawan, Maaf yer wanie akk lmbt jwb tag ni :) Memandang esok cuti and bnyk mase terluang akk jwb tag ni k. zass !


1>5 nama samaran :
  • Aishah~ nama asal and panggilan yg biasa utk diri
  • Iss~ name ni just kawankawan Uitm & Matrikulasi je panggil
  • GadisKecil~ ni pulak khas dlm blog sahaja ! no outside food name
  • Kak Ngah~ ni mmg panggilan bg sedara je sbb sy anak no. 2
  • Sayang~ sape syg Gk panggil la nie yer ! hehe 

2>5 tarikh penting :

  • tarikh lahir Mak(16/04),Ayah(04/11),Abang (08/01)& Adikadik (6 org)-30/01-23/10-07/03-22-04-31/03-01/12
  • tarikh festime couple 26/07/2002 - Eh ! awal giler kot nk menggatal.. haks 
  • tarikh mula bertukar status dari student ke gadis bekerjaya 03/08/2009
  • tarikh naik gaji 01/12/2010 if still keje opis yg skrg ni la kn..
  • tarikh lahir John Destiny 08/11
3>5 perkara yg dibuat semalam :
  • Update blog
  • Chatting kt YM
  • Call John Destiny
  • Call Mak and adikadik tnye kabar, RInduu !
  • Tengok TV
4>5 perkara buat anda gembira :
  • menghabiskan masa bersama keluarga tersayang 
  • hangout with PEERs members
  • takde sape nk kongkong hidup kita :)
  • Gaji masuk hujung bulan & dpt bonus ~ lalala
  • boleeyy jadi diri sendiri bila bersama seseorang 
5>5 sebab jawab soalan ni :
  • Wanie suruh ! hihi
  • saje bosan asek non idea jek 
  • sharing is caring kan 
  • sebab nak tanya org laen pulak pasni - tunggu sape yg kena 
  • mata belum ngantuk, jari belum penat menari atas keyboard.. huhu
6>5 kawan untuk ditag :
Selamat Membaca & Dan Jgn Segan Nak Berkawan dgn Gadis kecil 

5 orang dah komen, anda bila lagi ?:

nora said...

no comment

leh tak nk jawab cm ni, tetibe ter felling artis ngehngehngeh

GadisKecil said...

hihi.. xboleh no komen noa ~ nnti x terjawab la soalan GK tnye ni.. hihi
selamat menjawab :)

♥Intan Azwani♥ said...

thanx kak is!!

GadisKecil said...

ur welcome dear ~

yoreyore said...

salam~ sorry bwu perasan ada org tag..(lma xupdate blog)..thanks ok..soalanya smua ssh2 ni~huhuhuhu xtaw la nk jwb ke x~~~~

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...