Saturday, February 27, 2010

sekian lame aku pendam kn !

holla everyone !
serius aku mmg bosan and xtau nk uatpe..
sementara menunggu mesin bsuh tu berhenti berputar per kate aku update dulu blog aku...
lame giler dh kot aku x update kn?? korg mesti tertanye2 mane la pegi nye si gadis kecil yg kesepian dulu tu kn... hehe..(pasti ada yg bengang !!)
Kini bahan di blog sering jd usikan teman2.. tapi aku sket pun xkesah... korg nk kate ape kate la..
skrg2 nye aku tau bahan aku jd bacaan org ramai.. tenkiu rakan2 sume sbb sudi sggh di blog ni..
masa begitu cepat berlalu... genap sudah 7 bulan aku keje kt area damansara nun.. siap dh berpindah umah dh aku nie haaa... umah kali nie best ! mmg beest and Alhamdulillah.. sbb semua nye ada.. osmate pun sume baek2 ajerr.. tp sume nyerr kakak lerrr... hehe.. xpe.. lebih tua lebih memahami sbb mereka lg bnyk pengalaman.... and skrg ni aku msih mencari lg peluang keje yg lebih better... if dpt rezeki.. if x aku akn cube lg smpi dpt.. InsyaAllah... doa kn yee !

Cerita tntg kehidupan.. pasti sudah diri ku tidak sepi lg.. Allah tu maha mengetahui kn... dia yg hadirr dlm diri ku hampir 9 bulan... bnyk memberi dorongan dan semangat dlm menerus kn kehidupan.. keceriaan dia sudah pasti keceriaan ku jua... hee... walaupun kini kami jarang bersua di sebab kn masing2 busy.. dia keje aku pun keje.. jarak kami yg jauh.. aku xkesah jnji dia xwat pape2 yg aku xsuka.. aku hnya mohon pada yg Maha Esa.. pnjang kn jodoh kami... insyaAllah..

dia yg kini sudah bekerja... makin hari makin busy.. aku yg pada mula nye x bole nk terima keadaan ni mula biasa kn dir.. mybe ada hikmah di sebalik semua ini.. tp semakin hari semakin syg... senyuman ceria xpenah luput dr wajah bila berbual, berjumpa, ber'sms' dgn dia.. dia memahami diri aku.. terima kasih di ucap kn pd dia yg sgt memahami semua kerenah diri ku ini.. sabar dlm melayani kerenah aku yg mcm budak2.. uhuhu... aku syg kamu... aku bersyukur kamu hadir dlm diri aku.. Alhamdulillah..

bahagia.. ada jgk ek org xpuas hati bila kita bahagia??? kenapa ek.. pdhal perkara ni sume org ptut doakn.. yela.. kalo seseorg tu dh bahagia knp kita nk pertikai kn.. mgkin ada rase x puas hati.. yee mmmgggg.. tp xpe la.. aku maaf kn.. mybe silap aku... sbb terlalu bahagia skrg ni smpi kn aku xpeduuli kn semua org kn?? erm.. pembetulan ye !!!!!! mmg betul aku bahagia... aku syukur sgt.. tp dlm hati aku xpenah aku lupe kn sape2 yg bnyk membantu aku time aku ssh sng.. cume since aku dh keje.. dok jauh... dunia aku hanya.. keje... balik umah.. wikend balik kmpung jmpe mak ayah adik beradikk.. segala shopping, lepak, gathering k ape ke.. jauh skali aku nk pegi.. sbb itu la life aku skrg... mybe sume org rase aku asyik menghabis kn mase bersama EN BF... but not.. dia sndiri aku tggl kn mcm tu jekk.. aku lebih bnyk blik kmpg.. so pleasee la jgn la jadi mcm budak kecik yg baru kenal ape itu erti kehidupan.. aku xkesah nk ckp ape ckp la.. yg penting aku ada kehidupan aku sendiri... x bermakna aku x msg x call itu aku dh lupe.. aku dh xkisah.. aku terlalu syg kn ko.. tp sbb kn life skrg ni.. aku bnyk gune kn duet.. keje and jauh dr semua org buat kn aku jarang utk bersama2.. aku dh maaf kn pada sape2 yg kate aku mcm2.. aku xkesag.. and aku juga mintk maaf...

bila sket lagi.. ramai yg kawen mgkin sme org akn rase.. sbb aku dh rase sume nie.. mula2 mmg xleh terima kawan baek kita dr kecik dh kawen.. dah ada life sndiri.. family sendri... smpi kn aku kwn yg dr kecik ni pn xsmpt nk di layan.. mula2 aku kecik ati gak la.. tp lame aku doa kn dia bahagia hngga ank cucu.. hnye 1 jek.. bila sampai mase.. kita semua akn ada haluan masing2... so please laahhh jgn la nk pertikai kn yg aku asyik lebih knn bf aje smpi lupe kn semua org.. aku xd niat pn nk uat mcm tu... aku syg kn kamu.. and please la jgn buat perangai budak2 lg bila kita jmpe next time.. terlalu mengharap yg dia bole terima keadaaan aku yg skrg nie...

to All dear friend.. maaf kn aku ya !! aku xd niat pun nk lupe kn anda semua... aku terlalu sukar nk berkata2.. aku hnya mampu kate kn yg aku syg and rindu kn korg semua...

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...