Saturday, December 25, 2010

Saya Sayang Abang !!

Assalamualaikum....... nak ucap syukur sgt pada Allah sebab dah temukan aku dgn bloggerblogger yg bnyk membantu dalam menjayakan misi renovation kediaman Gadis Kecil ini.. Rasa seronok sgt bile dpt tgk hasil blog yg kemas and nie je setakat ini .. sbb yg nie pun dah buat aku senyum riang dah ... Alhamdulillah !!

Now at home sbb esok kan cuti.. Happy Krimas day to rakyat yg meraikan nye .. And aku pulak esok ada kenduri lerr as usual an ! kater kwn aku asyik pergi kenduri org jer bila lagi nak buat kenduri sendiri kat umah kau ?? hahaha.. Soalansoalan cam gini sensitip okeey .. so jgn la tnye selagi xabes tahun depan sbb aku lambat lagi nak buat kenduri kaween ! haks

Uolss sayang ABANG uolss tak ?? Isshhhh.. bukan "abg" nie ... abg kandung lah ! aku ada sorg abg jer lam dunia nie and aku syg abg aku sangattttt ! Semakin hari semakin syg tau and tadi balik dari key el samesame dgn dia.. And time on the way tuh abg banyak bercerita and bnyk beri keinsafan dalam diri aku dannnn yang paling penting abg dah semakin matang sbb every single word yg kuar dari mulut dia sume nyer mempunyai makna yg tersendiri .. So aku ase teruja and berminat tuk dgr abg bercerita... Aku sllu berdoa agar abg di murahkan rezeki and dipermudahkan segala urusan nyer... Amin

Ingat lagi mase kecik sllu gaduh dgn abg .. tpi bila dh besar masingmasing dh jauh jadi rindu pulak.. Mggu nie abg suruh semua balik sbb nak buat family gathering and meeting tau ! so aku menunggu ari esok tuk dengar isu yg bakal di bincangkan ... hehe ! Agakagak ada isu pasal kawin tak ?? gatal nyeeerrr anak dara sorg neehh .. Okeey lah ! dah penat menggodek so now time tuk tidurrrr.. byee ! selamat malam

Wahhhh .. esok pasti letih !

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...