Thursday, December 23, 2010

Perut sakit tapi hati pulak yg panas ..


Assalamualaikum semua...nape x tido lagi neh ?? busy pikir post baru la tu kan .. hehe.. Aku ?? korg tnye nape aku x tido lagi ... huwaaa !! bukan xmo tido.. tapi tgk la kediaman gadis kecil yg under renovation neh.. kucar kacir jadi nyer.. pening nak dpt kan yg tarbaik ..

Fuhhhhhh ! bepeluhpeluh jugak ar nak ubah suai kediaman gadis kecil ni ha..dah lah cerewet !! .nak camtu xnak camni .. kejap tukar sana.. kejap tukar sini .. at last gini je ler hasil nyer.. nampak bese je an...Apee korg kate??nampak lebey dewasa..choooiii !! bukan lah.. makin comel ada lah.. kuikui.. perasan pulak kan.. masuk tong angkat sendiri.. aku lar tu org nyer..

Sebenarnye, arini aku half day je keje lagi half aku balik ekot pintu belakang opis.. korg cayer ke aku buat keje cmtu ? mesti lah tak kan.. hehe.. tapi mmg betul aku balik pun.. cume ekot pintu depan la.. balik sbb sakit .. sakit aku nie tiaptiap bulan pun dia datang.. Ehh ! korg jgn la panic.. tak kronik pun lah.. bese je nie lau tak xkan la boley hapdate blog lagi mlm nie.. hehe.. Alhamdulillah .. pas rehat siang tadi.. dh okeey sket .. sakit ape? alaaaa.. org laki xyah sebokk ah ! ni sakit para gadisgadis je.. bukan jejaka.. haha :))

Tapi hati aku laagi sakit sejurus kuar dari ospital tadi.. erkk ! clinic je la.. mane x nyee. dah ler kete parking ujung sekali..tengok viper kete org laen ada kertas terselit.. kaler putih dan bentuk dia lebar.. dlm hati aku kate, kalo kat viper aku dia selit kan kertas tuh.. aku tengok pastu buang lah .. lalalalla ~~ (senang nyer hati ko) Smpi jer kat kete .. errkk ! asal kertas yg terselit kt viper aku kurus dan panjang ??? aku hampiri cermin depan kete aku ...

Haa.... nampak x ?? ni la kertas yg aku kate kurus and xbape nk ramping tuh..elok jerr dia terselit kt viper kete aku.. hengat aku teruja agak nye tgk dia kurus.. perasan tol lahh !! hampeh lah.. aku kena saman lagik .. lagikk yerr .. kali nie dgn MBPJ pulaks !! Amount RM 100.00 dgn kesalahan x mempamerkan tiket parking jer pon.. paham la dh org sakit kan.. mase tu ape pun x hengat ! bole pulak dia nk saman aku time aku sakit neh .. g jmpe doc mntk ubt sakit perut lah bkn sakit hati..
Cett .. b4 g clinik withdrawal RM 100.00.. doc pegang sane sket.. sini sket .. charge RM30.00.. konon balance nk uat balik kmpung esk.. lastlast kene saman.. seb bek John nak tolong setelkan.. hehe.. time kaseh my dear yg berbesar hati selesaikan mslh sy yg comel ni erk ! :))

Fakta : aku mmg xpenah buat kslhn trafic secara sengaja.. semua nye adala secara x sengaja dan di saman.. means non ong la kan.. huhu.. So pasni make sure bayar parking yerr dik lau tak ada je la si kurus yg xbape nak ramping tu tertepek kt viper kete kau .. ingatlah wang anda yg terkumpul !!! hahahahaha...

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...