Monday, December 20, 2010

Kalo tempat ok maka kerja pon ok !

am di komputer sudah menunjukkan 4.15 petang .. ni dikatekan waktu kritikal and sangat melemaukan.. betol x ? So sambil buat kerja ape kate blogwalking and post 1 ke 2 entry buat elang ngantuks uols tuh .. EHhhh ! sape kate curi tulang haa ? kan dah kate td "smbil buat kerja" .. hehe..So dpt jugak jalan kan otak yg dh mula lemah di petang ari nie kan ... Uols nye opis cmne ek ? keje besar duk pon mesti bangunan besor ye x ? meja lebar kusi pun lebar.. hehe.. aku ni gaji kecik jer so duk pun kusi kecik jek .. teringin pulokss nk duk kusi besarbesar cam uols duduk skrg tuh ~ ngee ....


besh nyer kalo dpt keje lam bangunan tinggi cmni .. Pepagi je boleh selisih ngn ramai org .. leh kenal ramai org.
xd la cam sekarang .. masuk opis jek jumpe dia .. dia dan dia je .. (nampak x betapa sikit nye staff kat opis aku..hee)


haa... Pastuh ada pulak partition alaala yang nie .. kemas.. bersih.. selesa.. paling penting - privacy tau !!
mesti makin rajin aku blogwalking .. ehehhhhh !! silapss ~
makin rajin aku keje nanti .. hahaha


Kalo ada bilik camni lagi okeey kan !! Cermin dia tu aku sukee sangat ...
bole nampak org dari dalam kan..
bila la bole dpt duk blek cmnih ... huks ~


Yang gini pon best jugak .. huwaaa !!! Sape ada bilik opis cmni kasik tau ek !
nk email kan resume lahh.. hehe


And staff di opis yg ramai .. boleh tengok gelagat macammacam org and meriah sket an ..
suke kalo cmtuh .. hiruk pikuk di opis xdela cam kat jalan raye tuh ..
just masingmasing busy and kadangkadang ada lawak jenaka..
baru la bole keje dgn riang ..
tapi just org yg bole happening suasana je la..
kalo dpt opismate yg kaki bengis..
mau aku benti or pindah jek..
muahahahaha !

Dah abes ! uoooOOLSss cmne pulak ?
ngee ~
curicuri hapdate dari kilang .. eh silap ! dari opis yg kusi nye kecik jek ..
skrg dah 5.30 ptg .. ape lame sgt taip ni ??
dah name pun curicuri kan..
agakagak clear taip sket .. pastu sket lagi ..
hahaha
lastlast terhasil la yg ini ..
sbb tu nak ada opis yg cm atas nie .. voleeey ariari hapdate tnpe ase segan silu .. kihkih ..
niat xbek an aku neh ... issshhh !!
Jom Balekkkkk ~

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Farhana Kadir Rahim said...

Department acct opis i ouls secantik ni u ouls..tp i ouls tetap xsuker pon kije sini...u ouls nk kije cini?hihi

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...