Sunday, December 19, 2010

Esok Kerja Lagi .. Hurmm !


Malam ahad yg sejukkk and rase mahu tido jer tapi mate pulak x ngantuks coz siang tadi dah bantai tido kan .. hamek ko !! malam dh xleh nk tido . ngee ~ Esok gi keje ngantuks kan .. kuikui..OKeey xmo mepek lebeylebey just nk wish selamat kerja lagik esok ya pade yg bekerja .. and jangan malas bangun pagi like me.. hikhik !

sebenar nye nak wish to my friend yg akan memulakan hari pertama kerja nye esok ! to my bff SOYA wish u all d best and selamat menempuh dunia perkerjaan okeyy :) and be a good gurl there sbb mybe akn jumpe singa betina .. haks !

Soya yg alaala princess tu ha.. comel kn nme dia soya .. heee ~ni kteorg mase dinner batch account 2009.. dia la sahabat yg paling memahami and sgt xpenah lupe aku bila ada kenduri or ape saje event lah .. hehe.. sayang soya sangat ! hope our friendship ever and ever .. amin :)

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...