Tuesday, December 14, 2010

AwekINside 1st GiveAway

GiveAway II

special tengs to Ces't la vie sebab ajak join ..

Giveaway by awekinside

Syarat² p'yertaan :

  1. jadi follower awekinside - dah Follow urs !
  2. copy paste banner letak kat sidebar - sy just letak kat entry jek boley kan ?
  3. buat entry tajuknyer ialah "awekinside 1st Giveaway" - cube tgk atas tuh ~ pastu citer sket kenapa nak join contest nie... aku telah d tag oleh Ces't La Vie tuk join GA nie .. tapi bila tgk banner yg somel itu buat teruja nk join 1st GA nie .. esok bole bagi GA lagi :))
  4. tinggalkan komen kat entry penganjur untuk inform kita join contest.
  5. tag 2 orang member untuk dorang join GA nie jugak.
    aku tag 2 org nie
hana farhana

selesai sudey !!!

2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Farhana Kadir Rahim said...

tq yang tag i ols...i ols bz lately ni..mlm ni i ols response k if dpt jumpe connection tenet yg meyakinkan..hihi

ain said...

sdah ad tuto lorh http://ain-girl96.blogspot.com/2010/12/tutorial-12-kalender-link-to-post.html sorry x gtaw awl2

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...