Saturday, November 20, 2010

Dapat Award blog Cantek !


Beautiful Blogger ?? Ouch !! Sangat teruja bila tau aku telah di award kan dgn blog canteks .. hee..
Occay ! skrg jum kita layan tugasan yg telah di beri oleh pemberi award yek ... :)

1

2

3

mula sekarang !!

a) Thank the person who gave you this award & link them

Bejutajuta millon tengs to my ex osmate @ kawan blogger hana farhana sbb sudi award kan blog nie santek .. sorie lmbat buat tugasan neh.. tapi after kita jumpe tadi buat org teringat ada tugasan uper nye di blog !!hee :) Kawankawan jum lawat blog hana yg always update entri dia ngalah kan aku .. tapi bagos ah cmtuh .. sbb boley aku bace entri dia selalu .. nex entri meh citer pasal kita pulaks nak ?? ngee :) Kejapkejap .. kamu dh kurus han .. pasni jgn lupe jage kesihatan occay !!

b) Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome!

halamak ! nak kene award kan pada 15 orang ek ?? ramai jugak tuh .. meh.. meh .. kita tengok sape yang kena .. hee ! ak ase ramai je kots blog uols yg cantekcantek dari aku .. xpe skrg jugak mahu jalanjalan tuk beri anugerah ini . :) Tapi pada sape yg xdapat anugerah nie .. jangan ar segansegan amik anugerah ni dari belog aku nie... korg anggap jek aku ni pemurah anugerah .. hahaha pastu jangan luper yep paspas la kat blogger laen tanda terima kaseh uols terhadap kemurahan hati aku neh .. hihi :)

(follower yg ke 50)

Occay dah balik !! huh ... bepeluh jugak ah .. abes dah 15 buah umah aku ketuk termasuk ah follower aku yg ke 50 ! hehe .. ada je yg xde umah tadi .. tp dh tinggal pesan dah tadi kat chat box deorg , balik deorg tgk lah tuh..apepon pada uols yg x d tag boley amik award ni and buat tugasan ni kay !! aku dh award kan secara umum :)


3) Tell 7 hell things about yourself ?

1) Aku kecil tapi ada sedikit debab .. Ouch ! ! aku neh paling kecik lam family so aku slaloo kene buli dgn adikberadik yang laen .. sgt kesian kan dgn aku .. tapi walau cmne mereka perlakukan aku ..aku tetap sayang mereka and mereka sahaje darah daging yg aku ada .. selama nye sayang my family :)

2) Malas mahu hapdate resume tuk cari keje baru.. tapi asyik merengek tension d opis sekarang .. mane x nyer sume keje receptionist aku kene buat .. smpi kan meroyan dah aku kat opis .. haks ! dah tau meroyan blah ar cik hoii .. ish !

3) X hipokrit dgn orang laen .. kate adik aku la kan .. aku ni kalo x suka orang mmg nampak sgt yg aku xsuka .. erk ! aku senar nye mmg camni xsuka selindungselindung der .. ape gune kalo depan baik belakang mengutuks aite ?? baek depandepan jek tunjuk yg ko xsuka dengan orang tuh .. sapesape yg kenal aku mmg tau ah cmne ngoper nye bila aku xsuka seseorang .. :)

4) Garang ! ! John selalu panggil aku "singa betina" .. haha ada aku kesah ?? xkesah pon sbb dah mmg garang tapi dalam hati ada taman kots .. ngee :) Luaran jer garang nie .. padahal aku la yg paling xleh blah sensitip tahap kronik .. sketsket sentap.. sketsket nanges .. tapi merajuk aku xlame .. senang je nk pujuk .. haks !

5) Suka cakap .. suka cerita ... membebel pun ye jugaks ! sape kawan dgn aku hope uols sabar la yer ..haha aku mmg suka cakap .. tapi insyaAllah ape yg aku cakap sume pon berguna ... bukan nyer merapurapu yer.. lagilagi bila aku xpuas ati aku akan spread out sume nye .. xkira ah pasal ape pon .. aku jenis xsuka pendampendam nie sbb lagi pendam lagi dalam lagi dendam and kalo dh jadi dendam mmg payah .. aku balas dendam jek ! ! :)

6) Suka drive kete yg ber gear manual sebab boley bawak laju ekot suka hati .. if kete tu keluaran mesia je yah .. if kete import aku lebey prefer auto .. haks ! teringin menjoin konvoi kete beramairamai and jalan jauhjauh ..ada sape mahu ajak aku x ?? heee

7) X suka keluar makan & jalanjalan sorang .. so kalo uols nk tahu aku akan makan 1 ari sekali je d uma sewa iaitu di waktu lunch opis ... lepas pada itu aku xkan singgah manemane kedai selagi peruts xpakse aku tuk makan .. sbb tu makin hari makin kecil .. mak john kate aku dah makin kurus .. shuke nyer ! ! tapi sebalik nyer bila aku ada di umah emak and ayah ... makan smpi dah xtahu bape kali .. ngee :)

Alamak ! ! malu nyer entri yg membebel lebey pasal diri sendiri .. tapi ape boley buat kan ..dah d arah kan begitu so ekot kan aje lah .. Pada kamukamu yg d tag sila lah buat entri pasal award nie kay .. pada yg x d tag kalo nk buat pon boley .. :) Selamat menjawab tawantawan :)

7 orang dah komen, anda bila lagi ?:

RazFiRa said...

wahhhh..terharu giler! mekaseh ya!

GadisKecil said...

hee :) alolo.. kesat air mate tuh.. sesame dear .. erat kan silaturrahim..

Farhana Kadir Rahim said...

hehe..makin kurus ye..huahaha...bile nak hapdate resume tu...jom same2 cari kije lain..=D

JULYA said...

tq tuan rumah...camne nak amek..copy paste je ek. 1st time nih

GadisKecil said...

amek je julya .. copy and paste to ur blog and make one entri .. hee ~

cikmimmie said...

tq..tq..terharu bangat..Ngggee...kita wat tugasan nie yer..hihihihi..muaahh...=P

cikmimmie said...

tq..kita dh buat....hehehehe

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...