Thursday, November 04, 2010

Ayah dah 49 tahun ..

ello ebibodi !!
arini 4 Nov 2010 kan ??
ouhh ~
hari lahir ayah yg ke 49 lah ...
SELAMAT HARI LAHIR AYAH ...
:)
mendoakan ayah sentiasa sihat.. pnjang umur
dan sentiasa murah rezeki...
serta berada dlm lindungan Yang Maha Esa.. aminn

becerita tentang ayah ..
kamoo kenal sape ayah kamoo x ?
aku ??
mmmm .. susah nk kate ..
tp aku kenal sape ayah aku..
name ayh Abdollah bin othman..
ayah aku garang tp dia sgt pendiam ..
bila dia ase nk marah baru dia marah .
itu pon kejap je marah dia..
haha..
palingpaling marah pon 10 minit je.. hikhik..
pastu ayah diam la..
dlm pale ayah sgt manyak mende dia pikir kn..
smpi kn 1 tahap ayah akn menung jek..
mak .. aku.. and adikberadik yg laen sllu risau dgn ayah ..
ayah akan jadi patah semangat bila something dia xleh nk laksane dgn berjaya ..
ayah dh benti keje lame ..
since ayah benti keje ..
ayah stat meniaga..
ayah buat banyak bisnes
makanmakan..
ayah join direct selling..
ayah sempat bukak kedai ikan ..
nursery bunga ..
restoran..
jual kelapa..
tapi sume nie kejapkejap jek..
ayah bukan sorg yg senang nk putus ase..
even banyak kali jatuh..
ayah terus usaha ..
demi kami sekeluarga ..
and now ayah and mak ..
still terus kn jualan keropok lekor .. air and kuih muih ..
di kawasan sekolah ..
ini je la punca rezeki kami since ayah benti keje..
now !
abang ..aku.. and adik aku yg no 3 dh keje pon..
so kami lah bantu sketsket nk ringan kn beban ayah and mak..
apeape pon.. sempena 49 tahun kelahiran ayah nie ..
hope ayh lebey tabah nk hadapi harihari mendatang..
kami semua akan sokong ayah xkesah dlm ape jua pon..
hehe..
aku sayang ayah so much ..
:)

plan for suprising my ayah ..
ape ek ??
malam ni we all sume kumpul kt umah..
nk celebrate besday ayah .. ngee :)
hope everything go as we plan ..
abang ..aishah.. aini .. amat..
amirah.. aman.. akimah .. aziz ..
plezz get ready urself ha !!


0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...