Thursday, October 28, 2010

Tahun Yg ke Dua Puluh Empat


Hengat putera je ada hari keputeraan.. puteri sumel cm akoo ada jugak ah ! :) Maka dgn ini di umumkan hari kelahiran puteri ke-2 Encik Abdollah and Puan Rohana yg ke 24 even dh basibasa .. tp tetap gak nk post di belog nie.. haha .. celebrate kat umah jek opkos dgn family sayangness akoo kan.. Mereka betolbetol booat aku hepi sgt on 17/10/2010 ahad ritu sbb nye ada surprise beshbesh ! Tengss so muchh melo to emak..ayah.. adikberadik and sume kengkawan yg wish d wall fesbuk aku... bnyk and sume ase nye sempat reply kan.. hehe .. Hoccay ! now jum aku bawe kan korg melihat warna warni life puteri sumel d ari ulangtahun nyer yg ke 24 .. yeay :)

puteri and gundikgundiks yg cumel lagik sooka posing :)

family kesayangan akoo .. mereka permata yg susah d cari ganti

Eheh .. tuan puteri dpt surat chenta .. :)
dlm surat tu tulis cenggini..
" kejap lagik akan ada gadis cumel dtg anta present kt tuan puteri yah ..tunggu ! "

so nie la gadis cumel yg anta adiah cam lam surat tu tadi.. hehe

torra dtg lagi... :)
puteri got a present.. thank to uols sume yah !!

bergamba dulu dgn hadiah yg di beri ..
kebetulan lak reben same kaler dgn baju akoo kan..

mulamula buka slowslow .. bab syg pembalut hadiah..

ah !! semakin ase teruja mahoo tahu isi di dalam..
tariktarik.. lantak lah dengan pembalut... ngee !

Hoccay .. dh mula tahu ape isi dlm nye..

Alhamdulillah.. telekung idaman ..
mmg dh lame nk tambah koleksi telekong.. hihi
pasni mahoo nila kasik jadi birubiru.. :)

eheh ! cam ada lagi jek.. ape pulak neh ??
( makin teruja akoo )

ohhhh ! ada baju uper nyer..
kaler hijau pulak..
santek :)

nie la telekong yg mak bagi tuh..
mak pesan pasni rajinrajin buat solat sunat/hajat/taubat..
moge d permudahkan segala nye ..

Hoccay ! celebration tamat di sini..after pakai telekung tuh.. akoo terus gerak balik key el sbb esok tu kn isnin..ari bekerja lerr.. Pehh ! ase berat kot mahoo balik after dh hepihepi cmni.. sobsob..b4 naek kete nanges gak ah.. haha .. sayang mak/ayah/abang/adik akoo sangatsangat.. tanpe meke siapa lah akoo.. tapi kan.. akoo ase besalah benar nye kat lil brother aku sbb nex week tu besday dia pulak.. celebrate same gak tapi gambar lak spoiled sket.. camera hanset aku ley lak wat mslh time tu .. hang tibetibe .. amik gambar beriye tp lastlast sume gambar elang.. adess !sori ye dik .. nex time kita amik gmbr laen ye.. ngee :)

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Lulu caldina said...

wahhhhhhhhhhhhhh........

hari jd awak ye?

happy besday..

GadisKecil said...

ya lulu.. :) tengss for d wish ~

Martt Muhamad said...

mana gambar besday aku?

GadisKecil said...

hihi.. gambar besday ko .. akk letak dlm memory kad je.. ada 1 je yg laen2 sume dh elang xtau mane.. hahaha.. soriee :(

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...