Monday, October 25, 2010

sekadar luahan hati

Asal tipon bunyik je aku angkat... asal aku angkat je tipon benti bunyik.. hangen x ?? Em seorang accountant terpakse pick phone call dr sumee orang ... Ape motif sebuah kompeni tuh ada HR Department ?? buat semak kat dlm opis je ke ?? Memang akue tgh marah skrg neh .. sbb nye since last week Cik Gal receptionist benti koje aku lah yg jadi gal angkat phone call opis neh.. mmg malas yg teramat la kn sbb ini bukan nye keje aku.. sekali sekala boley la .. lamelame xdapat derr .. At last aku buat kering jek anta kt HR aku thru "google talk" ckp cmni --

" why i need to pick up all phone call ????
should i doin dis all the time kah ?? huhu "

Uools mahu tahu ape jwb nye ?? dia kate sume org pon angkat call meh and we need to help each other... hah ?? help each othet kepala dia .. ni bukan tolong each other tapi tolong ko senang buat keje ... kankan ?? sebab tu hengkau diam je bila org ckp ko .. takut org ammbush ko balik kn.. eh dah la..bukan aku xtau ponnn.. Pastuh leh lak dia kate sume org busy .. abes aku neh x busy kah ?? dah ahh melayumelayu sendiri pon xmo tulun aku.. bila aku xpick up phone masingmasing buat muka masam cam x cukup asam boi tuh.. argghh !! persetan sumee tuh.. malas aku mahoo layan kamoo sume.. Dah ahh .. aku penat mengamuk neh.. busuk ah korg sume suka buat aku marah and kecik hati.. ... ;(

Ase cam mahoo menti keje sini je .. sebab makin ari makin x besh berada d sini.. huhu.. seb bek la ada kawan d site sane yg memahami sebab dia ponn tgh stress dgn senior yg lagak cam best tuh.. mmm ape lah malas dh mahu layan ... mencimenci.. Semalam dah la setel kn masalah.. pastu arini tambah masalah.. hati yang tengah sakit makin sakit jadik nye.. mahoo nanges kuatkuat boleey tak ?? Please somebody beside me now... i want nobodynobody but YOU.. hurmmm.. :(

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...