Friday, October 29, 2010

nismilan ke bukit jalil ??

Makan bola .. tidoo bola.. mandi bola.. maen bola.. apeape sume bola .. bola.. bola.. dan bola.. adess ! seb bek la aku takde boipren minat gilergiler kat bola smpi sanggup botak kan kepala if pasukan peberet berjaya masok ke final.. haha.. opss ! pada sapesape yg sokong nismilan or kelantan selamat bersorak la ye esok.. aku ni nak buat entri pasal bola mane tahu hape pasal bola.. yg akoo tahu pemain bola yg kembar tu je - aidil & zakuan- haha.. sebab meke tuh dok nismilan .. tu yg aku kenal deorg.. ngeee :)

larat pulak dak kecik sorang neh nolak bola tu kan.. besar gilakss ! :)

Kebetulan pulak kn.. esok malam perlawanan bola akhir antara nismilan ( hobin jang hobin ) vs kelantan ( gomo klate gomo ) .. trademark kelantan neh mmg aku xleh dgr sebab gomo kalo di nismilan laen makusd nye .. agak lucah bunyi nye.. hahaha.. tapi apekan daya.. kelantan dah dh smpi ke final .. sape yg akan berjaya ?? uols sokong sape ?? akoo musti la sokong tanah tumpah eh darah den .. edop nismilan :) hihi..

"kecik nak nengok bola x ?? besar nak g sokong nismilan kt bulit jalil neh ..:) "
kecik jawab " xmo ah .. kecik nk g shupping ..
nengok neh dh siap bawak boonga and handbeg kaler merah agi auw ..

Tapi senar nye bukan pasal bola yg nk aku cakap neh.. wikend dtg lagik.. so mane mahoo tuju ?? nismilan ke bukit jalil ?? hakhak.. mesti korg egt aku tengah pening mahoo decide nk tgk perlawanan bola kt tibi ke kat stadium bukit jalil aann ? huhu .. bukan lah .. skang nie xtahu nak balik kmpong nismilan ke nk g ngedate dgn org bukit jalil.. haha..

Gaji baru dapat.. akoo kaya encik besar pon kaya.. so ape kate shupping ah .. bessh kan .. :) lame dh x shupping cam mulamula keje dulu kan encik besar ... ye la masingmasing sebok dgn kerjaya.. ah cam ah boss tempat keje pdhal kuli aje.. kuikui.. tapi bila aku post kt pesbuk cmni " mahoo ke negeri 9 or mahoo ke bukit jalil ?? pikirpikir :)" terus sume tnye ada lagi ke tiket ?? xtakot ke nk g stadium ?? bek nengok kat uma je agie feell .. dan mcm2 lagi lah komen yg aku dapat.. pdhl.. bukan ini .. bukan mahoo nengok bola pon.. kebtulan je lawan bola at bukit jalil.. aku pon nk g jumpe johan kesayangan aku d bukit jalil.. hahaha.. dah la name pon johan . sat lagi ada lak yg salah faham hengat aku nak g jumpe johan bola sepak pulak.. bookan tau .. JOhan is encik besar akoo :)

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...