Wednesday, October 27, 2010

entri private & confidential



pen yg di beli sematamata nk booat perjanjian

Eh ! asal ngedix nk post mende private and confidential lak neh ?? kalo tahu itu P&C hasal nk gak post kat blog.. booat blogger laen hangen jek dgn blog neh.. huhuhu.. Tapi ini kan belog aku .. suka hati aku la nk post ape pon kan..... hahaha.. Mesti uols mahu tahu kan ape isi kandungan kertas itu sbb perasaan ingin tahu manusia mmg tggi pon but sorry sbb awalawal lagi mmg dh ada cop mohor P&C kihkih..

Semalam 26 oktober 2010 cik kecik and encik besar dh sepakat nk buat perjanjian bersama demi kebahagiaan bersama.. tapi bukan perjanjian besebese ni tau siap kene gadohgadoh pastuh nangesnanges dulu baru lah termeterai nye perjanjian ini..haha msti uols tertanyetanye kan apelah isi kandungan perjanjian kecik and besar kan..Xd ape pon senar nye.. Just kecik janji dgn besar mahoo jadi lebih baik and xmo nakalnakal lagi.. almaklumlah kecik ngaku kecik ni degil and nakal.. atas persetujuan besar setuju mahoo berubah demi sayangkan kecik .. Eh ! pasan x ?? kecik yg degil tp besar yg janji nk berubah ?? hohoho.. itu la tanda nye besar sayang kn kecik .. :)

Tengss encik besar sbb buat kecik ase lega and puas..(halamak !! ayat bebau lucah ..) Kecik sayang bangat besar sbb besar suka bertolak ansur and always memahami kecik .. besar sket pon xmarah malah u look so cooll babe ! suka sgt semalam... Bahagia x terkata boleyy senyum lebarlebar pulak pasni sbb besar and kecik dh make a new life and janji akan tepati semua janji !! siap signature lagi auw ;)

To encik besar - cik kecik janji xkan nakalnakal lagi and x booat perkara yg encik besar x sooka..opps !! dh terbagitahu satu dr isi kandungan perjanjian.. hahaha.. xpe satu je.. lam ketas tu manyak lagi... uols xtahu pon.. mahoo teka kah ?? sila kan.. :) and cik kecik nk encik besar tahoo yg :

kecik sayang besar

" Arini aku melepaskan sume rase takot aku dan masa lalu tak akan dapat mempengaruhi aku dan arini adalah lembaran baru bagi hidup aku .. ameen "

:)

2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...