Thursday, September 30, 2010

uols makan aku makan

makanmakan
asek cite pasal makan.. anda x takut naek berat badan kah ??
ala cite je bukan makan pun.. hahaha

gambar 1 : ni la exosmate aku..name dia hana kami penah tggl 1 bumbung
since di kepong kami sewa 1 uma
tp tempat keje xsame..
dia adalah exosmate ku yg ke3 spnjng aku duk kt KL..
suka tggl dgn dia..sbb dia ni bnyk ckp juge..
nmpk j cm diam.. kan? single lagi.. promote leh kn han ?
xmo marah2 nnt lekas tua..;)
egt lagi.. time sy demam dia la yg buat kan bubur for me..
baik kan dia ..tq han .. really appreciate it !

gambar 2 : mesti la ada pic aku ! name pun tuan blog kan..
tp lately asyik cite kisah makan jek..
berat badan naek x ?? huhu.. uolss nk tau berat aku skrg ni 44 kg jek..
giler belagak kau ..
hehe.. xtau asal.. mybe sbb lepas makan bnyk2 pastu pose kot..
tu yg berat turun semula..

gambar 3 : opismate aku..name dia siti..
dia ni kecik tp cm aku kuat makan jugak.. huhu
ni je la kawan yg masih dara..eh..eh.. masih anak dara lah..
kt opis aku keje.. yg laen sume dh jd mak dara..
huhu.. so kami ni kira bujang lagi lah..
sket ari lagi siti kawen aku la menjanda..
eh ! sejak bila aku kawin smpi nk jd janda.. tibetibe tau !

gambar 4 : osmate sekarang .. name dia aimi !
tp dia xselalu balik uma sewa..
bila dia xde aku xmakan malam..
sbb xd kawan nk teman kuar makan..
tp kalo dia ada.. cmni la kami.. kuar makan sanesini..
syiokk !

gambar 5 : atas permintaan adik .. picture dia d "private" kan..
cake buatan dia je lepas masuk sini.. huhu
dia buat cake sendiri. adik aku pandai buat cake lah !
aku reti x ?? mesti la x ..
yg aku tau order cake dr adik aku jek..
hahaha..
aku kan kakak..!
;)

sebelum makan... selepas makan..
dari ada isi terus abes sume
bukan kami yg punya nie..
ni sume org laen punya lahh..
sbb tu sume org dlm gambar atas sane
kecikkecik and kuruskurus
;)

uolss nmpk x picture yg bercahaya tuh ??
ala.. picture laki & pempuan tuh ..
haa tu la org kampung aku..
yg laki tu tau.. yg pempuan tu wife dia..
x sangka jmpe org kampung kt perantauan.. haha
selama 1 thun lebey merantau..
festime kot jmpe org kmpg.. tu yg excited lebey ni..;)
siap curicuri amik gmbr deorg..
malu nk ajak bergambar .. haha
skrg dh tau..
bukan aku sorg je yg merantau
ada lagi orgorg kmpg merantau same..
hakhak

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Farhana Kadir Rahim said...

entri ni menjana kelaparan diperut lerr...

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...