Tuesday, September 28, 2010

for you

mengimbau cite lame !
1st call : marah sbb x caye awak angkat kn call tuk dia..
mase tuh marah betul saya kn kt awak !
tapi awak tenang je.. siap tnye name sy lagi..
and awak kate nak smpi kn pesan pd dia.. tq ;)
1st sms : dia msg gune hp awak tuk bitau sy yg dia xd kredit...
so sy terus save no awak tp bkn sbb nk ngurat awak ye..hikhik
just nk save kalaukalau sy xdpt cntct henpon dia
so sy leh contact henpon awak tuk tnye kn dia..;(
tapi lepas pd tuh !
banyak sgt perubahan..
tiap kali sy call dia.. awak lak yg angkat.. nape ek ??
ooooo dia yg suruh kan ??
sy sentiasa xpuas hati sbb sy dgn dia bukan dgn awak pun..
sy nk cakap dgn dia bukan dgn awak pun..
tapi sume tuh berlarutan ..
at last .. dh mcm sy dgn awak pulak..
sy mula lupa kan dia yg busuk itu..
pagi..petang..malam...
awak je yg rajin nk call and sms sy..
nape ek ??
tapi sy xkesah..
sy lagi suka..sy nak selalu ada dgn awak..
sy selesa dgn cara awak..
awak yg harihari hiburkan hati sy..
sejak kenal awak...
sy asyik senyum je... ;)
eh..eh..eh..
sy sedar yg awak suka saya..
hakhakhak
tapi awak malu..
xpe.. sy bagi peluang kat awak..
utk bukti kn yg awak mmg betulbetul ikhlas dgn sy
1st jumpe : awak soh sy duk sblh awak sbb nk elak cahaya matahari kene kat sy !
awwww.. xpenah lelaki buat sy cmtu selain awak..
sy rase awak betulbetul protect sy..
and nextnext jumpe awak still cmtuh until now !
always protect me here and there..
xnak ape2 jadi pd sy..
sy sayang awak..
thank god coz let me know him ..
;)
awak pendengar yg baik..
awak penjaga yg sgt memahami..
awak xkesah pun cmne sy..
awak org yg paling tahan dgn sy..
sy garang..sy bnyk kerenah..
tp awak tak..sket pun tak..
and awak sabar je..
akhir nye saya dengan awak !
BUT
i'm sorry bcoz i can't be like others..
sy ada cara sy tersendiri..
harap awak dpt terima..
cara sy..
sbb ini sume hnya utk KITA..
sabar ye .. kuat kn semangat..
i love u JOHAN..
no matter what happen..
u r the best guy i know..
semoga hubungan ini kekal hingga ke akhir hayat..
amin ;)

5 orang dah komen, anda bila lagi ?:

JULYA said...

aik ni kes ngorat org lain dpt org lain ke....gud luck wit ur relation sis

GadisKecil said...

julya : ni kes mula2 dgn org laen last2 ase best dgn seorang yg laen lagi ikhlas and baik hati.. tq dear..

yanaLiy said...

Iss...

ko bg si johan ni makan ape, iss??
hahhahaa

hai johan...

GadisKecil said...

yana

aku bg dia makan hati ler.. hati baik so jd la cmni..huhu

johan jwb " hai yana !"

Mart Muhamad said...

Ko gi makan tak ajak aku pon kak kan. ape daa.

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...