Wednesday, August 11, 2010

semasa puasa

ok 1 ari pose ... haahh ?? spe yg xpose tuh...biar kn la dia nnti esok2 dia pose la tuh..haha msti dia ada sbb nape xpose kn.. hahaha.. adakah ?? entah xtahu.. okee ape aku mepek kerepek nie ???

ok sudah ! ape korg buka arini ?? msti best kn buka pose beramai-ramai dgn mak ayah abg akak adik.. uhuk..uhuk..uhuk.. aku jgk buka sorg2 mlm nie .. begitu juga mlm esok and mlm seterus nye tp bkn smpi mlm jumaat ! opsss .. ! hahaha (senyum lebar nyee.. ngeeeee ).. aku bersederhana je 1st day puasa.. ikan keli goreng + daging goreng kunyit + air dutch lady strawberry + buah mate kucing.. ok itu saje .. sket kn ?? haha.. mane sket nye.. badan cik gadis kecik jek dik.. tp cik gadis makan bnyk.. huhuhuhuhuhu....sume tu di beli kat bazar ramadhan bndr sri damansara.. ada jgk bazar area umah aku neh.. heee.. punya la ramai org tp bazar tu kecik je ckup la utk sume org di pangsapuri seri meranti..umah sape tuh ?? umah aku la.. hadooiii

Mak... mak masak ape buka pose arini ekk ?? Msti best kn... waawawawa mahu menangis ase nyee keseorangan di umah sewa and berbuka sorg2.. sob3....

Johan.. awk buka ape lak ?? msti awk heppi kn.. buka pose dgn mak ayah and adik beradik.. sket pun awk x egt kt sy kn.. xd pn tnye buka ape.. wish bbuka pun x .. sob3.. sonok sgt tgk maknn kt bazar ramadhan ke awk..??sudah la.. g la awk dgn mknn awk tuh.. sy xkesah... huhu.. (gaye tarik perhatian------->sila layan)

ok dah.. mlm ni teraweh lagi.. mlm kedua.. mlm pertama dh selesai.. Alhamdulillah..(^_^)
s u in nex post... slmt berpuasa+berbuka+sahur+teraweh+tadarus...

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

PUSAT TERNAKAN KELI KANVAS PULAU PINANG said...

jom lawat blog ikan keli...

GadisKecil said...

keli ooo keli... cm tau2 jek org suka mkn keli ekk huhu

JULYA said...

alolo siannye die
aku parent dekat
tapi dua hari ni tak pat buke ng dorang
caye x
hehe
aku amek tapak kat dataran
dua hari ni setting kedai
sok2 insyaAllah
blk seremban dtg le gerai
tp weekend aku tadak la
ex-ofismate aku jage
hehe

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...