Tuesday, August 17, 2010

rindu WHM

kete aku !! .. kete aku remuk..
sedih nye.. aku sedih bila tgk remuk kt bhgn depan muka dia..
wawawa..
aku dh bitau kn yg kete aku exciden..
so nila pic dia..
sian nye my baby !
luka parah dia..
bila la bole elok nie ??
en abg insurance...pleaseee !
cepat kn urusan pulih kn baby aku ni bole x ??
aku dh rindu dia la..
rindu sgt..
dh mcm pungguk rindukan bulan..
huhuhuhu..

bwh nie pic dr site tepi.. selamat yg ni xd ape.. kalo x driver yakni aku..xtau nk kate...
Alhamdulillah semua nye selamat...syukur sgt !!

ni lak bhgn tepi sebelah lagi.. terkemek..remuk hati ku.. melihat ko tayunk !

ohh baby !
maaf kan aku sbb x jage ko dgn baik..
aku dh cube sedaya upaya slmt kn keadaan tp..
itulah..itulah..
DIA xbenar kn.. msti ada hikmah ape jd kt ko kn..???
sabar ye baby... sket ari lagi elok la tu luka tu..
aku rindu ko...
aku doa
ko
cepat sembuh yee !

dan ini la bhgn yg paling terukkkkk !

oh my god .. agak2 bape ek kos nk pulih kn baby i niee??
sgt sakit .. sgt perit melihat ko dh cedera parah gini..
baby dh ada kt bengkel..
uncle-uncle..
brother-brother..
kakak-kakak..
tolong ek tgk kn baby nie..
hope baby aku ok lah di sane..
jgn biar kn baby kene panas
sbb dia dh bese duk tempat sejuk.. haha


oh my WHM 9941..
i really miss u ...
rindu nk bwk ko ke mane sje aku pergi..
tapi skrg nie..
sori ye baby...
aku terpaksa bwk abg angkat ko ..
sbb nye g keje xd kete..
xmo nangis2 yee..
nnti aku tgk ko kt sane..
ko kuat smgt ye cm aku..
aku pun nnagis time balik ritu sbb teregt ko...
sori baby sbb kene tggl kn ko di situ tnpe aku..
esok aku dtg amik bila ko dh sihat yee...

notaki : nk ckp time kasih bebanyak pd seluruh ahli keluarga.. kwn2 especially luqman yg tolong aku d mlm kejadian..kwn2 peers.. di FB.. kwn2 umah.. opissmate yg amik berat and beri kate2 smgt.. aku kenang budi kamus sume smpi bila2..doa kn baby cepat sembuh.. and bole bergerak aktif mcm dulu kembali....

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

JULYA said...

mak aih
mmg teror la merc tu sikit pon takde pape ek
kete ko yg teruk
takpe janji ko selamat kan

aisHa 'S' said...

mak aie...teruknyer..
ekcident dgn per..?
ba careful ok..
:D
anyway,nice layout..amboi rajin ye tukar2 layout skrg..

GadisKecil said...

ejol> teruk kn.. ni aku bwk slow..dh mcm nie kalo aku laju aku sendiri xtau.. sob3..tq yaa ~

aisha>dgn kete merc.. sgt teruk sbb break x makn time nie.. tq ya..
layout ni buat time hati tgh sedih.. tu yg layan jek buat mende nie.. huhu

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...