Thursday, July 29, 2010

tua muda bergaya

Tajuk entri kali ni ntah apekene nye.. aku maen taip jek..

Bersawang suda blog aku nie. xd la lame sgt pun aku tggl kn.... haha
busy.. busy.. busy... xdok mase nk mengupdate entri..
pdeee yg sudi sggh ------------> sila sggh lagi...
pdeee yg belum sggh<------------ jgn malu, jgn segan, meh la dtg tgk blog kuuuu ini ...
Pd yg bru jd follower time kasih d ucap knnnnnnnnnn .......
esok2 follow la lagi.... hahahahaha
mereng sudaaaaa..
keletihan mateee membuat aku asik nk tidooo je skrg niee...

errmmm.. knp ek kalo minum ais jek tulang kakiii ku musti lenguh2 tahap dewa tuh...
x ke gila meroyan bila nk tido je menjerit2 .... sakittttt bangat ase nye...
xmo g jmpe doc sbb aku pikir leh la tahan lagi...
tp skrg nie makin lame makin sakit lakkkkkkkkkkk adesss !!!!!!!!!!!!!
tatkala malam muncul..... jika minum air cendol..
eh silap.. air batu... tulang kaki area2 betis mesti lenguh2.. apehal ekk ??
pelik xxx?? ke ada org laen cm aku..........
tolooooooooongggggg lah jgn kate aku dah tua.... OMG !!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahaha

Lenguh2 ni sume kene time malam...
time aku nk syok-syok nk lelap kn mateeee..ha..ha..ha.. dia datang dah...
pastu aku ni kan deggggggggggilllllll sket...
minum air batu x hengat org laen derrrr...
haaammmbikk ko.. kompem mlmm je msti menjerit smpi nanges2 tuh xleh tido...sob3..
kasihani la daku....
ada sape2 ke alami penyakit mcm aku nie..???????
tp tolong la paham ni bkn penyakit berjangkit okeeehh......... wakakakakaka....

ubat ?? ada ke ubat ??
sllu kalo sakit sgt aku sapu je bam cap helang favorita aku tuh...
uhhhhhhhhhh mmg elang tp kejap je la..
janji dpt kurg kn sakit and aku leh lelap kkn mata dah leerrrrrrrrrrrrr.. hahaha..

tp aku still nk tahu kalo2 ada sape penah alami sakit mcm nie...
sbb ini penyakit sgt susah... lenguh kt tulang
ase cm nk patah2 knnn je..
tp kalo patah kn cmneeee lak aku nk jalaannn kan..
huhuhuu...

p/s: kurang kn minum ais batu... tingkat kn kekuatan tulang..haha (betul ke ?? )


2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

JULYA said...

umah ko ade tuuuuut.hehe.die suh kurangkan minum ais tuh.

GadisKecil said...

julya: tuttt tu ape ejol?? haha
ada2 je la ko nie weyh... tu la pasl aku ni lak kuat minum air kn.. bese la mak ayah aku kn jual air sume sedap2 hahaha.. tu yg xleh tahan derr

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...