Friday, July 16, 2010

Sukar Untuk Melupakan

Kini kenangan yg mengusik jiwa itu kembali semula.. oh sgt sakit bila di rasa kn and mengapa dia dtg semula setelah bertahun2 ia pergi membawa diri.. wahahahaha.. apelak jiwa bebenar aku di siang arini ??

Pernah ke kamu2 yg di luar sane merasai ape yg aku rasai skrg ?? Rase utk menyayangi segala yg ada di depan mata tetapi xmampu utk lakukan.. kalo lah segala yg ada di depan mata aku skrg ni barang udah pasti akn aku syg semua nye.. tp sbb kn semua yg ada di hadapan ku kini ada la manusia yg mmpunyai hati dan perasaan aku terpaksa membuat pilihan !!! Kalo ko barang akan aku simpan ko buat pekasam beb !!! Segala yg pernah wujud dlm diri aku akan aku sayang and simpan sbg kenangan.. tp kenangan yg paling lame and paling susah nk lepas kn ada lah ENGKAU and aku xpaham knp payah sgt nk lupa kn ko.. kdg2 aku rase aku budus sgt .. Yela sbb nye cm hampeh kn egt2 kt ko pdhl ko layan aku cm sampah.. Mungkin kah aku jenis org yg sgt2 penyayang ????? Uhhhh.... mgkin ye la kot sbb ayah aku pernah kate smua brg lame pun aku nk gak simpan smpi kan penuh blek2 aku tuh dgn brg2 lame.. buku2 sek time sek rendah aku dulu pun masih ada tawan2.. hahahaha.. So kat situ leh tahu la kn cmne aku sbnr nye.. Sayang kot nk buang sbb sume tuh kenangan weyh ~

Kalo la ENGKAU barang.. lame dh aku simpan cm buku2 tuh.. tp sebab ENGKAU org so payah la sket kan.. sadis doh bila teringat kisah2 lame.. yela lame kot aku simpan kisah lame tuh.. tp org kate xbek idup ngn kisah2 lame.. nnti cmni ler gaya nye.. dh cm org gila dh aku ni ha.. hahahaha asek la teringat sane.. teringat sini.. payah giler nk lupa kn.. !!! Dalam payah2 tu pun 6 tahun gak la aku usaha nk idup tanpa egt semua tuh.. and aku berjaya... Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt2 lah terseksa.. 2010 ni cam menyatu kn semula lak idup aku dgn kenangan2 tuh.. hnya kerana SEBUAH MIMPI ~ zaaaaassssssssss

Kate org mimpi tu mainan tidur kan.. tp ntah pesal hati rase xsedap and rase xbest sgt bila aku dpt mimpi tuh.. and aku pun mencuba la nasib........... uper nye aku sedang bermain dgn api.. kesilapan yg aku sendiri xleh nk maaf kan.. sendiri buat sendiri tanggung la beb ! padan dgn muka aku.. And skrg semakin hari semakin susah melupakan... menipu diri sendiri kate sudah lupa hnya kerana menjaga hati dia !! eh tidak menjaga hati semua pihak.. abes hati aku sape yg nk jage.. tempeleng kang .. hahahaha

I like this phrase : Setiap orang yg pernah hadir dlm hidup saya, punya tempat tersendiri di hati saya and setiap org pun saya sayang, cuma rasa sayang itu mungkin sudah berbeza.. ~

So mengerti lah bahawa aku masih sayang and rase sayang itu akn ada selama nya dan pada yg terasa and terkecewa.. MAAFkan aku kerna aku juga insan biasa yg x lari dr buat kesilapan... aku cuma susah utk melupakan sbb itu kisah yg pertama.. uwahh ! bermadah mcm hampeh .. blah lah.. Tp siyes ni nk mintak maaf pada dia.. yg bnyk berkorban utk aku selama setahun nie and sabar je dgn segala kerenah and kedegilan ku.. Aku mengerti kepedihan hati and aku akan cube buat yg terbaik juga buat diri dia spy dia juga merasai ape yang ENGKAU rasai and akan lebih lagi.. aku cube perbaiki diri and beri kn aku mase..

Kpd ENGKAU.. jalani kehidupan tu dgn sbaik2 nya and jgn ulangi kesilapan lalu spy tidak menyesal lagi di kemudian hari.. okess ~

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Anonymous said...

benci!!

zieqa said...

folo me....ilovehoneypanda.blogspot.com

GadisKecil said...

sudah follow u zieqa.. hehe

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...