Tuesday, July 20, 2010

Ok ke Tak ??

Uwaa.. dh berhari2 aku asik dok belek blog aku ni smpi kn dh naek pening pale aku..
tapi still xdpt gak layout yg aku nk.. tersgt la sakit hati smpi kn ase cm nk bukak blog baru jek.. uwaa !!!!
Asal ek ?? bila tgk org len nye blog sume canggih2 weyh ~
ape yg korg dh buat dgn engkau org punya blog..
Ohhhh.. tolong aku !!

Dh busan benar nye dgn layout lame tp ni baru nk berjinak2 buat layout baru..
but.... still ase x puas hati dgn hasil kerja ku... sob3..
Ape lagi patut aku buat utk blog aku nie..
waduh !! pening gak la kn...hehehe
Btw...xsabar mahu menunggu next month yg bakal menjelma pelbagai surprise ....
semoga segala yg di hajati akn di perolehi.. InsyaAllah..
And pastuh... ada bnyk citer mahu ku updates di sini....
cume kelapangan waktu tuh jek lum ada lagi..
tp jgn khuatir.... akn sy update bila smpi mase nye.. hehehehehe

Cume skrg nie nk bitau yg aku tgh busan and xtau mahu buat ape even keje ada jek dpn mate ni ha..
teruk kn..??? kemalasan melanda...
ape2 pun aku nk chaw dulu....
sbb nk smbung buat keje.... sila komen bila singgah ye tawan2...
blog ku ni ok ke tak sebenar nya ???

Ok lah... c u in next post di blog yg same..
bubye... Assalamualaikum ....

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

zieqa said...

yuhuu..hai..saje je nk melalang2 kan komen kat cni..hehe..jom la jadik flower aka followers saye yg keduer..kasihan kan ayat..dgn ini,sy pun menjadik folower kamu yg keberape tah..hehehe..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...