Thursday, July 08, 2010

Akhir nya 6 org telah berjaya !!

Entri nie memberitahu 6 dari 8 org adik beradik aku telah berjaya melanjutkan pelajaran dlm bidang masing2.. huh ! cm x percaya jek kn.... tp aku kene gak caya yg aku makin lame makin matured instead of t_a... hahahaha !!!
Rase seronok and bahagia sgt bila dpt tgk adik2 dpt melanj
utkan pelajaran dlm bidang masing-masing... Yela kam
i kan membesar bersama so akan terasa la bila sorg2
keluar dr umah tuh.. and ayah ngn mak la makin lame makin sunyi kt umah..

Selasa 13/07/2010 lepas..baru je sorg la
gi adik lelaki ku menyambung pengajian slps tamat SP
M di Kolej Komuniti Masjid Tanah Melaka.. amik kos Landskap and Pengurusan Nurseri.. Sgt segak dan bergaya adik aku time registration day dia.. mahu tgk ke ??




So ni la adik sy tuh.. name dia Abdur Rahman b Abdollah and name timangan dia aman..hehe ni time sesi pendaftaran aku as a camerawomen.. amik le gmbar tu kenangan... adik aku ni sorg yg easy.. sume org rase senang sgt dgn dia.. mak, ayah, abg, akak, adik2 yg lain mmg xkesah dgn dia.. perangai dia sebijik cm abang aku. xmembantah sket pun... ape org kate sume ek
ot je pastu x bnyk kerenah.. sgt senang utk di jage.. dat y mase dia nk masuk mendftr aritu aku sggp amik cuti.. xkesah potong gaki pun potong la.. jnji aku dpt antar and urus kn pendftaran dia.. rase BEST sgt !!! yg follow same time nie mak ayah and my only abang !


And now it's my turn to take a snap as kenangan di mase akn dtg.. hee ~ merindui seluruh ahli keluarga dan teman2 sesampa
i nye di KUala Lumpur.. haha xd kene mengena kot ngn entri nie.. btw next time aku akn update pasal adik2 aku yg laen lak k.. Utk adik ku AMAN study rajin2 and perolehi ilmu landskap sepenuh nya sbb nnti akk xmo tanam pokok sbb kalo akk yg tanam sume pokok x mnjadi.. akk nk aman yg
cantik kan laman umah akk k ! semoga aman berjaya di dunia dan di akhirat AMInnnnnnn ~!


check it out (^_~)





2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

mrberett said...

adik2 saya pon semuanya sudah melanjutkan pelajaran ke universiti...tinggal lagi 2 orang yang masih bersekolah :)

gadiskecil said...

mrberett: oh same la kita ye. adik sy pun tggl lg 2 org yg masih bersekolah.. :)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...