Saturday, March 20, 2010

Love and Life

Wikend bosan ! seorg diri di rumah.. xtau nk wtpe and naseb bek la da tenet.. haha.. ni pun smpi mlm ni jek. pastu busan la semula.. uhu.. xpe la.. kene biasa kan sume nie sbb pasni mmg akn mcm ni la bila aku xbalik kmpung halaman.. Yeaa sebulan hnye sekali je ye syg ??! Uh itu la kate2 dia.. kami kene kurg kn jmpee pasni.. sbb dia keje.. huhu.. xpe la cri rezeki kate nyee. hee InsyaAllah semoga Allah permudah kn segala penrancangan kami.. Kalo di izin kn.. dlm 2 thn lg.. amin.. semoga..



Ape ye?? Kehidupan kini lebih mudah semua nye.. Allah sentiasa bantu org2 yg ke arah jalan kebaikan.. am i ritee?? InsyaAllah... Sebut pulak pasal duet... haha.. skrg ni dh kene mula nk pikir kumpul duet.. haha.. keje kuat2.. sampai kn nk jmpe pun xleh dah.. haha.. xpe aku xkisah.. jnji each other saling jujur and ikhlas.. hahaha.. sape bace entry kali ni pasti senyum jek kn smpi telinga.. aku tau dh.. !



Kat opiss.. kawan2 hari-hari cite pasal kawen la.. psl husband mereka la.. yg dh kawen len citee.. pastuh yg belum len lak citerr nye.. Hurm........... kdg mls nk dengar semua cerita sbb nye buat aku jadi makin risau and takut then mula lah stat pikir mcm2.. yg jadi mangsa confirm la dia hahaha..! kesian dia.. kdg2 salah sikit jek hal dh kene marah2 ngn aku.. sampai dia kate kalo ngn org len aku layan baek jek bg nassihat la ape la.. kalo ngn dia aku asyik marah2 jek.. Sori dear.. i'm not mean it ! syg dia sgt2 sbb dia sgt la bersabar dgn diri ku ini.. uhuhu.... Ape2 pun.. rase plan nak kawen mmg dh ada dlm list hidup ku kini... haha.. dulu?? entah.. ada tu mmg ada.. tp xd la mcm skrg nie.. lg bersungguh2.. =p



Kehadiran dia benar2 buat aku rase nak kawen.. hahaha (statement yg xleh blahhh !) biar la.. tapi ini la hakikat nye.. dh abes study.. dh keje so org tua selalu akn tnye bila nk kawen?? haha.. dh r.. xmo la tnye cmtuh lg.. stresss !! Duet dia xd nk pinang ku.. dia tengah kumpul duet tuh.. dia soh aku tunggu dia.. InsyaAllah.. Amin.. Panjang kn lah jodoh kami..amin



Lately.. Di FB, YM, Tagged, Blog ni pun.. sume org tnye bout him.. Haha.. siap ada yg kate who the lucky guy yg bertahta di hati.. haha.. pastu adalak yg kate akhir nye aku berjaya jgk.. teman hidup dh ada.. huhu... pd dia yg tgh sakit hati pun asyik la tnye mcm2.. haha.. siap soh invite lg kalo kami kawen.. haha.. jgn risau.. ko la org pertama aku akn ajak nnti.. hahahaha!



Alhamdulillah..... aku dh mampu tersenyum kini... Terima Kasih Ya Allah.. Kerana kurnia kn semua ini.. Moga ko pelihara kami serta hubungan kami ini.. Amin..



6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

muhamadsyafiq said...

kawin dah k?

dewa cinta said...

ajak je la dia kawen cik oii..
he..he..
tp kalu da nk kwen jangan luper jemput k...
he..he...

gadiskecil said...

syafiq : belum kawin lg.. nak kawin cume belum cukup syarat nye.. hihi

dewa cinta : baikkkk ! sy akn jemput kamu nnti.. doa kn la kami...

rOhock said...

klu kawen gua nk pi bersilat rumh lu..

gadiskecil said...

sila lah buat persembahan silat nnti yee :) gua x kesah pun.. hihi

amirah abdollah said...

saya tag kamu d blog saya..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...