Saturday, September 26, 2009

keNanGan TeRiNdaH

kepenatan....keletihan...
arini nk kate plan x jgk..cume tergerak hati nk berjalan raye...hakhak !!
Huda yg tibe2 je ajak aku g nilai umah Si FIZi...alih2 cancel last minute sbb nye ayah nye FIZi xd kat umah..so kami xdpt nk g beraya.. hehe.. pastu kebetulan pulak adik aku nk blk nilai.. so aku dgn segera mengoffer diri.. Serius !! penat jgk drive wlupun xd la jauh mane pun.. huhu.. so nk dijadikan cerita after antar adik aku.. kami patah blk seremban.. Plan TERJAH !!! x disangka2.. Alan Mali merangkap "ketua tingkatan" mse tyme sekolah menengah dulu tibe ada pulak umah dia.. hehe terasa seronok benar sbb dia ada umah and kami bole beraya.. abes aku angkut semua teman2 aku.. HAzwan, ZuHair.. hehe.. adik aku pun aku angkut skali.. kalo xwat cam gini alamat nye xjumpe la deorg semua.. hihi.. Bagus kan aku ??! merapatkan hubungan silaturrahim sesame manusia.. hehe.. nk dijadikan cerita smpi j umah alan.. mkn MEE HOOn.. borak2... bahan2 kawan.. dh sakit perut gelak .. kami gerak g umah zuhair pulak.. wewit ~~! cantik2 umah deorg tau.. jeles r nengok.. umah aku bese je.. umah deorg sume cntik2.. erm tggu la nnti bila aku dh gaji besar sket.. akn ku hias umah ku ini mcm istana !! Angan2 itu penting..

Wah !! Bila jmpe kwn lame mcm2 yg nk diborak kan.. ungkit kisah2 lama.. kene2 kan member.. ada yg dh jadi Cikgu.. Ada yg tech TNB (bole la bil letrik free kan?? ) ada pulak yg keje KTM pasni nek train free j la.. Dasyat2 sahabat aku.. good2 sume dh sme2 berjaya.. aku happy utk mereka juga.. tp itu la..bila sume dh besar2. nk jmpe mmg la payah kn.. umah je dekat tp still payah nk ketemu.. hihi.. bese la dh besar2.. mcm tggjwb ada kn.. ape2 pun sume dh selamat and berjaya.. smoga semua teman2 succes sllu.. wish u all d best !!

2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

dewa cinta said...

selamat hari raya gadis kecil...
lama tak menyingah..
he..he...

KucingHitam said...

hahahah
i back :)
new person, new life :)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...