Thursday, September 24, 2009

JUARA hati KU

Bercerita tentang dia... aku tersenyum.. aku ketawa riang.. dia lah JUARA hati ku...
Sepanjang perkenalan ini.. dia xpernah pun memarahi aku melainkan aku ada buat salah..itu pun dia xkan marah lame just bg nasihat and pastu kata jgn ulangi kesilapan yg sama... Alhamdulillah.. kehadiran dia benar2 buat diri ku bahagia..
dia seorang yg sgt cemburu..tp cemburu nya xlama..
dia seorang yg sgt caring.. smpi kdg2 aku pun boleh jadi rimas..
dia seorang yg penyayang.. serius lovely gilak..
dia xsuka marah aku sbb dia tahu aku ni kan sensitif..
setiap kali aku perlukan dia.. dia sentiasa ada di sisi..
aku bahagia sgt.. xkira masa dan waktu...
ketika dia tido..aku call pasti dia akan bangun..
hurm..tapi kalo dh ngntuk sgt tu xd makne nye.. hakhak !!
then bila aku perlukan somebody nk kongsi happy and sedih dia ada je..
kalo aku dh happy dia akn happy kn lagi..
kalo aku sedih pulak dia akan biarkan aku nangis dulu then after tu dia akn pujuk aku
sepanjang aku kenal dia aku nangis msti xlame sbb dia pndi amik hati aku..
buat aku tersenyum..
aku kan garang !! kecian dia sbb selalu je kene marah ngn aku.
tapi bila aku mintak maaf ngn dia ..
dia sllu kata jgn rasa serba salah.. kdg2 kan..
walupun tu bkn salah tapi aku tetap salah kn dia..
dia akan accept je kemarahan aku tu jnji aku tenang and lega.
kesian dia sgt2.. dia xpernah nk bls balik ape yg aku dh buat kt dia..
dia kata dia syg kn aku sgt2.. aku pun syg dia sgt2..
and mmg aku nmpk yg dia syg kn aku sgt2..
Ya Allah Engkau panjangkan lah perhubungan ini..
semoga ia menjadi hubungan yg diberkati..
jauhkan kami dari perkara2 yg tidak baik..
satukan hati kami selama nye..
jadikan cinta kami cinta yg Engkau redhai..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

aisHa 'S' said...

pergh...
mak ai...
moga hepy ye cik ecah..
hehehe......
beruntung kamu.....
semoga bahgia selalu..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...