Thursday, July 30, 2009

Sebulan sudah

Olaa~!


arini adala hari terakhir aku keje di Pusat Kaunseling & Bimbingan Diri.. After 1 month aku keje kt sini akhir nya aku terpaksa tggl kn jugak ofis nie.. sbb nya sume dh tau kn aku dh dpt offer keje.. Next week aku mula keje kt kepong.. hoho.. Rasa takut pun ada jgk nie sbb nya aku blum pernah lagi keje under company betul2.. sume keje yg aku penah buat pun sume ngn org yg aku kenal.. hihi.. so aku keje pun bese j la.. kali nie la kot baru nk betol2 sket.. Sabtu aku kn pindah umah.. so sad.. sbb after this dh jauh blik ngn family.. manja kan aku?? haha itula aku yg sebenar nya.. Keras luaran je.. Dalaman lembut siot.. hihi... So gaji dh dapat.. Alhamdulillah~! pasni kene pikir hutang mana yg nk kene setle dulu.. sbb nya aku byk hutag nk kene setle kn nie.. aduyai !!


Semalam.. pertengkaran kecil berlaku antara aku ngn adik2 aku.. erm.. aku ni sensitif.. sket kene marah.. dh sedih.. pastu ape lagi bwk diri la.. nk lepas geram xtau kt sape.. lepas la kt si dia.. erm.. xpasal2 dia kene dgr aku terjerit2.. tp tulah dia.. diam je.. dgr je smpi la aku abes membebel.. mmg la.. dia cukup sabar ngn perangai aku.. dah dgr aku bebel dia bole lagi tlg cool kn aku.. pastu bg nasihat pulak.. yg paling aku suka.. idea penyelesaian dia sllu nya mesti sama ngn aku.. sllu la kn.. bila aku ada msalah aku akn pikir kn solution nya.. tapi tu la.. aku pening.. pastu bila aku cita je ngn dia.. dia pun bg solution yg sama ngn ape yg aku pikir.. and kdg2 tu lebih dr tu dia bole setle kn.. itu yg buat aku tabik spring ngn dia.. hehe.. thank yea sbb tlg sy smlm.. hope everything will be setle according to our plan ... lalala!


So.. mlm nie aku nk mula packing barang.. nk bwak ape yea?? ala.. disebabkan umah yg bakal aku tggl nnti byk tingkat nyes... hehe so mals nk bwk barang byk2.. nmpk gaya nya aku kene la tido beralas kn toto.. huhu sedih nie.. mcm byk je barang nk kemas nie.. eh buku account nk kene bwk ke x ek?? huhu.. kene study account blik nie.. sbb nya serius aku lupa.. padahal bru bape bulan.. tula.. padan muka.. study utk exam sape soh.. mak dh pesan !! haha..


Ermmmm.. pasni aku akan jarang on9.. sbb nya kat sana xd tenet.. bertambah bosan la den kat sana nnti.. aduyai ~! blog nie gaya nya sebulan sekali lah kot update nyes... erm.. amat la tidak seronok jika anda tidak boleh surfing kn..?? tp xpe.. Ada sesuatu yg bole menghilangkan bosan... hehe.. ckp banyak2 byr kurang... so ok la tu... xd bosan lagi nnti... hehe..

That all for today.. wish me all the Best k !!
Thank.. kamsahamida...

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...