Wednesday, July 08, 2009

sakit belakang..minum susu

Arini.. pagi yg kelam kabut... bangun lmbt..
actually dh bgn solat subuh..tp tertido..
mgkin sbb aku xlena tido mlm td..
aku alami "sakit belakang"..
sakit sgt smpi kan nk tido pun xleh..
at last aku mengiring je tido smlm..mmg xselesa lah..
tu yg bgn pagi pun mamai2 then tertido balik...
sedar2 dah jam 8.30 a.m.
adik aku tnya aku xg keje ke??
ermmmm... pe lagi mmg kelam kabut la aku tyme tu..huhu

Sebenar nya sakit belakang tu akibat aku jatuh pengsan kt hospital 2 ari lepas..
time aku g melawat school mate aku xciden..
aku pun xtau knp and bagaimana aku bole pengsan time tu..
mula nya elok je diri.. pastu aku dh rasa laen mcm..
pandangan aku jdi kabur and tibe2 "black out" ..
aku rebah and belakang aku terhentak kt besi katil kt hospital tu..
tau je aku dh terlentang and masa tu mata terpejam telinga mendengar..
mmg masa tu aku rasa mcm mati hidup kembali pun ye jgk..
sbb nya ini la 1st time aku pengsan..
and korg tau x..after aku tersedar tu bdn aku kebas and menggigil..
mmg malu giler ~
sume org and pesakit kt wad tu tgk aku..
melawat org sakit aku yg jatuh sakit..hahaha...
ada doctor kat situ dtg kt aku..
upe nya aku pengsan sbb aku xd tenaga akibat x makan..
yelah kot..last aku mkn aritu jam 10 a.m.
tp b4 this xmkn 1 ari xpenah pulak pengsan..
tp kalo nk kene tu kene jgk kn..
MALU sangat.. sbb mak kwn aku yg xciden tu bancuh kn air milo and bg aku roti yg sepatut nya sume tu utk kwn aku yg xciden tu..tp aku lak yg dapt.. sori ye burn ~~!
hehe..pengalaman yg pling xdpt dilupakan.. sume org kt wad tu pndg aku pastu senyum2..ish2..
aku bukan berlakon ok !! (sbb aku rasa deorg egt aku maen2 pengsan..)

Sori ye kt kamu sbb buat kamu risau..and thank kat adik kamu yg bagi nasihat itu dan ini..
kamu semua mmg baik..terlalu mengambil berat and sntiasa ada dgn aku...
and utk pengetahuan kamu..
pagi nie aku bersarapan dgn SUSU...mmg xcaye..
sbb dh bertahun2 aku xsentuh susu..tp sbb kn ape yg kamu bitau aku smlm..
aku mula kn minum susu wlupun mmg xsedap lgsung susu tu !!
aku benci minum susu...!!
and kamu WAJIB tunai kn janji kamu..
sbb aku dh tunai kan permintaan kamu..ok !!
deal ~!

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

zatiesiska abdul rahman said...

ala akak ni...knp wat cani...lainkali mkn tau

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...