Friday, June 19, 2009

life...

aduhai...
mata nie payah pulak nk lelap nya..
padahal salah sendiri jugak..
nengok la skrg nie dh jam bape..
tapi mata masih lagi segar..
mana x nyer..malam berjage..siang??
hurm..mak..ayah..bising ngn aku..
yela..aku nie mmg teruk pun..haha
aku sedar aku sape..
actually aku sllu je bgn lmbt..and ada 1 pagi aritu member aku call..
di marah nya aku sbb bgn lmbt..haha..agak lah..
tyme tu pun dh jam bape kn..tp aku masih lg di ulit mimpi indah..
bukan ape..bosan lah...kehidupan kini..
dgn xd duet nya..dgn risau nya..
mcm2 la..
tapi aku ada azam and target aku sendiri..
erm..tp entah mana elang nya semangat utk laku kn nya aku xtau..
bila aku tgk sume org ada je aktiviti mereka ari2..aku??
lansung xd..ari2 same je..
padahal kalo create sumthing everyday mesti life aku best kan??
itula..ckp mmg ..pandai..tp buat nya x reti..
aduyai!!
so ape yea aku patut lakukan??
lakukan utk memeriahkan ari aku yg bosan..
tp tnpa menggunakan wang..
haa..ni lagi 1 masalah aku..
duet xd..hp lak dh kene barred..
gayut x beringat..ni la padah nya..padan muka sendiri..
(ni sume sbb nk settle kan problem aritu nye pasal)
then masih kah ada esok utk aku berubah diri??
erm..hope masih lagi ada sinar utk aku esok..
nk berubah senang je kn..yg penting diri sendiri..
kepada kamu..thank sbb selalu je marah2 suruh aku tido awl..
kalo kamu tahu aku tido lewat nie pasti kamu bebel mcm mak nenek kn..
huhu..selamat malam semua..aku mahu tidur....

6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

zatiesiska abdul rahman said...

haish tdo lwt...bangkit lewat..ni nak membebel gk nih ahhaha

gadiskecil said...

hehe..dah mula bangun awal hari ini..jgn membebel yea..love you~~

Anonymous said...

org kat sini x love ke-kamu

gadiskecil said...

love u too kamu~~

rOhock said...

selamat malam..nak suh teman ke?hahaha

eSkrEm cKLaT said...

*xkan menyentuh hal pribadi anda..

u noe wat ... mm nothing la....

apa yg "anda" inginkan lebih kuat dr keinginan org lain yg sedang membantu "anda"..

jd..
jadikan "action" sbgai habit.. xguna ckp je.. spt yg "anda" kata, ckp mmg pandai.. tp utk jd pandai, mula la melangkah.. good luck..

jgn lupa asal usul kita.. kita dulu adalah bayi.. nnt sy update blog mengenai bayi~

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...