Monday, June 01, 2009

smile again

kini sudah 3 ari genap..
aku mendiam kn diri..aku cuba bertahan selagi aku mampu..
wlupun kdg2 aku rasa utk mengalah..
tp aku tidak akn biar kan itu berlaku..
aku terus kn hidup..
2 ari lepas ku bertemu dgn teman2..
sgt seronok smpi kn aku rasa mcm xnak balik..
kami g wedding "abg makh + kak intan"..so sweet mereka itu..
perjalanan yg sgt seronok and it gelak ketawa je..
aku sgt seronok!!
"dah lame x gelak begitu"..(statement yg mengenakan diri sendiri)
yea..kawan2..aku dh lame aku bersedih and i need all of you rite now..
to make me happy again and again..thank to all of you coz make me smile and laugh..
serius i need all of you....
aku tidak mahu sendirian lgi..
aku xmau kesepian lg..
sbb ia amat memerit kn...

2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Mark said...

Terima kasih datang walimatulurusku tempoh hari bersama kengkawan anda. Saya pun happy dgn kehadiran dayang2 & panglima2 PEERS mengiringiku pada masa itu. :)

gadiskecil said...

owh..it's ok la abg makh..
semoga berbahagia ye shingga ke anak cucu..aik??bilakah dpt add blog iss nie??jeng2..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...