Thursday, June 18, 2009

happy nyes~~

lame rasa nya aku x update blog nie..
erm actually bukan sbb busy tp entah lah..
mood nk menaip tu xde lak..
btw malam nie aku rasa seronok sgt..
sbb nya..aku dah kene kan seseorang..
happy sgt dpt wat dia sakit hati..
sekurang-kurang nya bole dgr dia marah..
sbb dia tu kn xd perasaan..
hahaha..
erm...kamu selalu happy kan aku..
aku harap kamu sentiasa ada untuk aku...
wlupun aku selalu sakiti kamu..
tp entah mengapa kamu tetap di situ..
aku harap kamu bersabar la yea..
dgn situasi aku ini..
aku harap kamu mengerti..
apa pun aku happy mengenali kamu..
terima kasih sbb selalu happy kan aku..

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...