Sunday, May 10, 2009

kau aku

kenapa dgn diri aku??
kenapa aku mesti buat dia tertekan??
kesian dia..
setiap kali jdi mcm nie..
mesti aku x cuba paham dia..
tp aku tuduh dia mcm2...
kdg2 aku rasa aku salah..
tp kdg2 aku rasa aku betul..
ishhhh... entah lah...
ape lagi ptt aku buat spy hubungaan kami xjd makin teruk??
aku betul2 syg kan dia..
syg sgt smpi aku sggp terima ape jer..
wlupun semua tue buat aku rasa sakit yg teramat..
betul ke dia syg kan aku??
betul ke?? betul ke??
r u serius??
ishh... susah lah..
kenapa aku msti jd mcm nie bila dh ada yg syg??
kenapa susah utk aku percaya kn dia??
kenapa?????????
adakah aku terlalu takut??
aku masih lgi x bersedia utk semua ini??
arini hal yg sama jd lagi..
aku tau yg dia dh mula give up..
sbb nya aku xpercaya kn dia..
tp aku buat semua tue sbb aku syg kan dia..
syg sgt2...
adakah aku x layak utk disayangi??
atau aku je yg perlu menyayangi tnpe balasan??
soalan yg tiada jwpn..

aku ingin mintak maaf..
sbb buat dia tertekan...
buat dia jd sgt tertekan...
pasni aku janji aku akan ubah sikap and xmo begitu lg..
ape yg aku tau..
aku sgt syg kn dia..
syg sgt...

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...