Sunday, May 10, 2009

langkah itu bermula di sini

Dh lewat pagi..
mata masih lgi xdpt lelap..
so aku amik keputusan nk update blog nie..
btw..ni lah wajah baru blog aku..
saje tukar angin..
mybe after dis aku akn tukar lagi..
tgk pada mood aku on that tyme k..
actually smlm lgi nk post kn something tp xd mood and nk bitau
yang aku dh bergelar "fresh graduate" lepas nie..
08.05.09 adala tarikh berakhir nya exam sekaligus berakhir nya study..
pasni nk kene pikir kn kerjaya plak...
huh!! dulu aku selalu tertnya bagaimana agk nya rasa bila dh abes study..
and now i feel it!! serius aku sedih nk tggl kan life itu..
sbb terlalu byk kenangan.. sedih,gembira,stress,malu,bangga, and mcm2 lagi lah
sume tue aku dpt rasa mase study.. hehe..
so after this wut you want to do??
soalan utk diri sendiri..
nk keje lah.. nak cri keje.. and nk wat keje..
wah~ semangat nyer.. haha..
ape2 pun wish me good luck k..
kwn2 yg sma2 dh abes bljr.. tahniah kat korg sume..
sbb kita same2 berjaya abeskn 4 thn nie..
and wish uol all d best in everything u do k..
jgn dilupa kngn bersama..
"semusim bersama, seabad terasa"
miss uol so much..

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...