Tuesday, May 12, 2009

duka.. suka..aku hidup..

Aku dh ada di s.alam semula arini..
sebab apa?? sebb esok aku nk jumpe mereka yg aku syg and aku rindu..(^_^)
aku dh lame tggu saat utk berkumpul nie..
and tiba2 ada plak yg plan nk wat mcm tue..
memang melonjak hati nie tidak terkata..
aku rasa seronok dan x sbr nk menanti..
tp disebab kn program esok..
aku terpaksa lupa kn niat aku nk join trip class kat sg. tekali..
mesti best jgk kan..
yela ni last event kot~~
pasni mmg susah la nk jumpe..sedih gler..psti aku merindui classmate aku..
maaf ye classmate sume.. terlewat sedikit korg btau..and mase tu aku dh confirm kn dgn en PRES club aku nk join prog..hehe.. so xleh nk nk watpe..
kalo bdn ni blh kerat 2..nk je antar 1 kt prog class..1 lg kt prog club..
tp... erm sedih nya...sume tue hnya khayalan jer..
pape pun slmt ber "picnic" lah classmate sume..

btw.. aku harap sgt yg esok hari aku dpt ketenangan..
aku dpt ceria semula..tersenyum..gelak ketawa and tiada lagi sedih after this..
bila aku dpt bersama2 mereka yg ceria and sllu buat aku happy..
so dgn itu aku dpt la lupa kn ape yg terjadi pada aku utk beberapa ari nie..
aku nak lupa semua tue buat sementara waktu.. sbb..
aku dpt rasa kn sekarang nie yg ko xpernah hargai aku pun selama ini..
bg ko aku bkn sape2..
kalo btul ko hargai aku pasti ko xmalu utk mengaku sape aku pada ko kt sume org..
tp kenapa?? ko mcm malu.. and setiap kali pun ko nk sorok kan..
kalo mcm nie.. baek kita mcm dlu jer.. aku xsakit..ko pun xpening...
tgk la skrg..xmcm dulu pun..ko wat xtau je kewujudan aku.. aku rasa mcm aku ni mcm tunggul kayu je
tp kenapa la aku msh mampu bertahan dgn ko eh??
wlupun dh mcm2 yg ko buat smpi ati nie dh x larat nk tggung lg..
aku lemah kan.. yea..
mmg aku lemah..
tp apa salah aku smpi ko sggup buat aku mcm tue??
(stop kt sini..aku gram dgn diri sendiri..mkin aku taip,,mkin teruk bunyi nya..)

so aku harap sgt esok adalah hari yg baru buat aku...aku nk jumpe teman2 aku..aku tau aku masih ada mereka yg syg kn aku..yg ikhlas.. aku nk jdi kuat semula..aku nk ko tau aku x selemah yg ko sngka.. masih ramai lgi kat luar sana yg sentiasa sokong aku..bg semangat kt aku..

to lampu_83..thank ye atas nasihat kamu awl pagi tadi..kamu mmg pendengar yg baek..sy akn kembali menjadi kuat..sy x akan lemah lagi..kamu buat sy terus berfikir dan berfikir..doa kn saya menjadi lebih kuat..kamu bole pasti sy pun bole kan...pasni if ada msa kita chat lg yea..(^_*)

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...