Thursday, May 21, 2009

bosan..risau..

bosan gler dah xtau nk watpe..
nak kuar.. duet xd..
then xtau nk kuar ngn sape..
huk..huk..huk..
sedih kan...
kalo dulu masa kt s.alam ada je kengkawan yg bole aku ajak lepak..
tp bila kat umah..paham2 jela..kwn2 yg ada pun sume nye dh keje..
tggl la aku yg freshie ni bru terhegeh2 nk cri keje..
bosan sangat..hp senyap jer bape ari nie..
dah hampir seminggu gak la..
x berbunyi..xd pun org nk msg or call aku..
sedih nya...adakah kepulangan yg aku nanti bermakna??
aku xtau lah...tp aku tetap menanti..
kalo2 ada pape berita..
btw...skrg nie aku tgh mencari keje..
kalo xdpat keje mane nak ada duet..
wlupun parent ak ada bisnes sendiri..
tp aku mcm x berapa nk minat..
sbb nya aku xsggp tgk deorg keja kuat lgi mcm dulu..
then kalo bole aku nk keje..nk bg deorg rasa edop snng..
aku xbole lgi tgk deorg keje mcm skrg nie..
so if aku keje sekurg2 nya aku dpt la bg deorg rasa edop snng..
xyah lah nk kuat sgt mcm skrg nie...
hope sgt by end of dis month aku dpt lah pggln utk keje...
aku mmg nk sgt keje..spy aku dpt busy kn diri and lupa kn sume yg terjadi dlm edop aku..
aku nk lupa kan sume yg buat aku sedih..yg buat aku sakit...aku dh xnak pikir-pikr lagi..
bila keje aku sibuk,,then aku xde masa nk pikir tue sume..so aku akan happy je tyme tue..
sbb nya just pikir kan keje..then aku pikir kn family aku..skrg nie mmg aku xleh nk benti pikir hal tue..
sbb nya aku xde wat ape2.. ape yg aku buat termenung and mula lah pikir kan hal tue..sampai kn aku dh demam pun skrg nie..selsema, batuk lagi.. kesihatan jd x stabil..
teruk kan.. erm cepat la dpt keje...
aku nk sgt keje..
pada majikan yg perlu kn pekerja..sila la terima sy..hahaha

2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

zatiesiska abdul rahman said...

nnt kte wat misscall ek..xde la hset tu senyap je huhu

gadiskecil said...

haa..kalo nk miscall jgn sekali j tau..byk kali sket..t byk kali jgk lah hp akk bunyi..hihi~~

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...