Thursday, April 09, 2009

perihal itu..

aduh.. ape yg terjadi pada aku nie..
ptg tadi xbole tido..
malam nie xleh tido..
serabut nya..
mgkin terlalu byk yg aku pikirkan..
yea.. mmg banyak..
assingment.. presentation.. slide.. report.. annual dinner..
and the most important.. baju dinner aku xbeli pun lagi..
hihi...
padahal dinner lagi 3 ari je..
mmg xpatut kan..
but i don't have tyme to think bout it..
silap2 ari ada yg pki bese2 jer..
haha..
entah la..
rasa mcm xd feel pun yea nie...
tp aku ttp sokong sume org yg terlibat dlm menjaya kan dinner batch nie..
chaiyok guyz!!.. we can do it..
tggl lgi bape ari je..
pasni sume nya akn berakhir..
di situ tggl kenangan..
and seterusnya final exam..
rasa mcm baru je aku mendftr..
upe nya dh 4 tahun pun berlalu..
pelbagai dugaan and rintangan yg aku alami..
rasa lebih yakin di akhir semester nie..
yeke??
haha.. mcm x.. tp buat2 yea je lah..
dugaan yg dtg silih berganti..
aku hadapi dgn tabah..
kini aku mengerti..
ape itu erti kehidupan..
permualaan yg gembira..
xmgkin akn berakhir dgn seukir senyuman..
ia mungkin akan berakhir dgn kesedihan..
aku dh alami itu semua..
bukan sekali 2..
tp byk kali..
and kini aku dh lali dgn itu semua..
aku lebih tabah hadapi nya..
and yg paling2 aku xsangka..
kurniaan itu benar2 buat aku bersemangat..
menghadapi hari2 yg mendatang..
sekira nya di pihak yg benar..
ape yg diharap kan..
akan berlaku..
jika tidak..
sebalik nya akn terjadi..
walau ape pun..
aku ada harapan yg tinggi..
agar harapan aku itu menjadi kenyataan..
semoga..

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...