Saturday, April 18, 2009

malam ini...

seketika aku tggl kan blog ini..
aku rindu yg teramat..
aku sggp pulang ke rumah..
semata2 nk check blog..
actually terlalu busy lately and now..
it's over..
dinner dh setle but i'm not satisfied..
do no why??
tp cukp la if sume org happy mlm tue..
aku pun turut gembira..
sume org mlm tue lawa2.. hensem2..
mcm2 gaya.. and memori xkan aku lupa kan..syg sgt dgn sume teman2 aku..
erm.. skrg..
tggl bape ari je lagi..
aku akn memduduki peperiksaan akhir sem sekaligus tamat la pengajian.. insyaAllah..
aku akn buat sedaya upaya.. semoga perjalanan dlm menuju kejayaan ini akn dirahmati..amin..

yea.. cerita gembira aku tidak mgkin berakhir di situ..
cuma.. aku perlu byk pasti kan sama ada ia benar2 buat aku gembira atau pun hnya sementara..
mgkin aku perlu buang jauh perasaan SYAK WASANGKA terhadap dia.. spy aku tdk berpikir yg bkn2 lagi.. tp bagaimana?? aku buntu bila pikir kan hal ini.. aku risau jika hal itu berlaku lagi.. and mlm ini.. aku mengalami sama mcm 6 thun yg dulu.. tp entah lah.. sma ada bole cya atau x itu aku serah kan segala nya pada yg maha esa.. kata adik aku.. aku kena kuat and sggp terima apa je yg bakal terjadi.. and aku perlu berpikiran positif.. mgkin terlalu awal dan aku belum mengenali dia sepenuh nya.. aku perlu belajar mcm mana nk menjadi lebih kuat dlm menghadapi hal2 yg mcm ini.. cuma ape yg aku perlu buat skrg.. doa dan terus berdoa.. agar segala nya berjalan dgn baek.. aku pun nk exam... final sem lak tue. so itu lebih penting dr yg laen.. aku mesti kuat.. mesti tabah.. aku masih ada beberapa prg lagi yg masih syg kan aku.. aku juga syg kan mereka.. syg sgt2.. so aku xnak kecewa kan mereka.. aku xnak mereka sedih sbb aku.. berikan la aku kekuatan agar aku dpt melawan semua dugaan yg dtg..

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

nuraimanhaykal said...

xperasan pn ko mlm tuh... mesti ko lawa gile mlm tuh kn smpai aku xperasan? ke ak telalu dgn dunia ak...ilek la, hepi je k?... ko lahir bulan bape??? asal same mcm aku je jln idup ko ni... neway gudluck exam!

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...