Saturday, April 18, 2009

hati ini...

mengapakah??
aku dh letih lah dgn semua permainan ini..
patutkah aku yg di persalahkan??
bila hal ini terjadi??
aku mulai binggung..
bila dia mengatakan yg aku tidak memahami dia..
yea.. aku cuba wlupun pada mula nya aku tidak berjaya..
tp bila aku mulai memahami..
dia langsung x menghargai..
bah kan di balas dgn sakit hati..
aku redha.. wlupun pd dasar ati nya aku benar2 terseksa..
permulaan yg baek xsemesti akhir nya baek kn??
wlupun aku dh alami sebelum nie..
aku ttp xmengerti ape dan mengapa ia terjadi..
bg aku.. aku dh seikhlas hati..
tp kenapa mereka tidak??????
apa salah aku?
smpi mereka tegar wat sume tue kat aku..
perasaan ini hanya DIA yg tau..
sakit yg lama blum terubat..
di tambah lagi dgn yg laen..
apa yg aku perlu buat??
aku nk lari dr segala nya..
aku nak buang semua nya dr minda nie..
spy aku tidak terus berfikir dan berfikir..
tapi itu lah aku..
tidak pernah dpt lakukan nya..
lbh sggp biar diri terseksa..
dan biarkan dia bahagia..
kerna aku sayang dia..
maafkan aku jika segala nya berpunca dr aku..

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

aisHa 'S' said...

Well, sbnarnya, sudah 1bulan lebih kami da xcntac sblm ni, last cntac, pada bln 2 hari tu sampailah akhir bln 3 die hantar msj kt saya. Masa tu sy rasa ia 1 kejayaan yg besar da..Hee.Masa last cntac pada bln 2 tu, , mmg sgt teruk, byk perkataan yg mengguris hati saya dpt. after die berterus trg yg die da xleh terima sy dan juz anggap sy ni cuma kwn n die kwn dengan sy pun sbb nk sy bersemangat utk belajar, tidak ke tu beri kesan pada kita. Nampak mcm sy ni org yg betul2 xguna la kn..? So dr situ la, sy keraskan hati, xpe, let it go. Juz percaya, maybe x ada jodoh. Lg pn sy fikir, kalau la die jodoh sy, nanti die akan jd hak sy juga kn..? Kalo x kita redho je la.

So pada awk, sy cuma leh pesan, biarkan je. Sakit jga selama 1bln tu xcntac lgsg.tp sy keraskan hati. buat xtahu, bizikan diri,.dan sy mmg bizi pun.Lgsg sy xcntac die, ssb sy tahu, 1hari nnti, die akan cari sy, mmg die muka xmalu(juz kidding :) )sampailah 1hari die contac balik mcm xada apa2. dan sy pn mesej mcm biasa.
Tp saya akui, lepas da cntac balik ni, sy nangis juga. sbb sy takut, sy terluka lg.

Kalo boleh, awk jgn tunjukkn kt org tu yg awk perlukan sgt kt die.awk buat endah x endah je. awk buat cm die xbape penting sgt.org ego ni, die mudah tercabar. lg 1, sy pn kalo xde pape mmg xmesej pn die.. sbb sy nk die pn pk sal sy.
Hee...
yg penting kita kena kuatkan semangat.Sbb hal ni da selalu jd, so sy da boleh redho je..Hee..Moga awak pn tabah..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...